A Casio együttműködik a világhírű brazil képzőművész Romero Brittoval

A Casio Computer Co., Ltd. bejelentette, hogy kiad egy Casiotone digitális billentyűzetet, amelyet a világhírű képzőművész, Romero Britto közreműködésével fejlesztettek ki.

Romero Britto a mai pop-art világ egyik vezető művésze. Élénk, ikonikus és egyedi stílust hozott létre, amely egyesíti a kubizmust és a popot. Brittót a mai Picassóként írják le, az innovatív stílusa és Picasso stílusa közötti hasonlóságok miatt.

Ez az együttműködés abból a közös alapból nőtt ki, amelyet Casio hangszerfilozófiája és Britto művészeti filozófiája osztozott. A Casio arra törekszik, hogy minél több ember számára hozzáférhetővé tegye a hangszereket, hogy mindenki számára megkönnyítse a zene élvezetét, míg Romero Britto célja, hogy a művészet mindenki számára könnyen elérhetővé tegye a mindennapi életben azáltal, hogy vibráló színekkel és merészen fejezi ki munkájában a reményt és a boldogságot. minták.

Az új kollaboratív modell a Casiotone CT-S1WE-n alapul, amelynek kompakt és minimalista kialakítása jól illeszkedik a mindennapi életbe. A meleget árasztó hangszórószövetet dinamikusan Romero Britto élénk alkotásai díszítik. A design célja, hogy a felhasználók elhelyezhessék a billentyűzetet a szobájukban, mintha egy kedvenc műalkotást jelenítenének meg, színesítve az életüket és javítva a hangulatot. A kompromisszumok nélküli hangzás, amely az AiX hangforrásból áll, gazdag kifejezőképességével és vékony, de erőteljes akusztikus rendszerével, izgalmas zenei élményeket kínál családjának és barátainak, megkönnyítve számukra a közös zenélést.

Az új CT-S1FH, az első hangszer, amely Romero Britto és Casio együttműködésében készült, a tervek szerint 2022 végén jelenik meg.

■ Üzenet Romero Brittotól

A Casiotone számára készített alkotások a zene ihletésére jöttek. Minden alkalommal, amikor zenét hallgatok, feltölt energiával, boldoggá tesz, és még több műalkotást akar készíteni. Ezért arra hívlak benneteket, hogy bármikor, bárhol zenéljetek úgy, ahogyan érzitek – olyan élénkek és színesek, mint az én művészem – az új CT-S1FH-val. Élvezze a Britto együttműködést, Britto és Casiotone.

■ Videoüzenet Romero Brittotól

■ Romero Britto profilja

Az 1963-ban született Romero Britto ma az egyik legünnepeltebb élő képzőművész és a The Happy Art Movement alapítója. Az 1989-es „Absolut Art” című művének kiválasztását követően világszerte ismertté vált, azóta a 2014-es brazíliai labdarúgó-világbajnokság és a 2016-os Rio de Janeiró-i olimpiai játékok hivatalos művésze. Munkáit több mint 120 ország galériáiban, múzeumaiban és nyilvános művészeti tereiben állították ki, köztük a párizsi Louvre-ban és a londoni Hyde Parkban. Élénk színeinek és merész mintáinak használatával reményt és boldogságot fejez ki – egyedi stílusa azonnal felismerhető, sőt a mai Picassoként írják le róla.

■ CT-S1FH speciális webhely

https://www.casio.com/intl/electronic-musical-instruments/casiotone/cts1fh/