A Canon a jövőt hozta el Valentin-napra

A cég 6 vadonatúj objektívet fejlesztett az EOS R rendszerhez

Az objektívek gyártásában a világon vezető szerepet betöltő Canon Europe ma újra bizonyítja elkötelezettségét a nemrégiben bevezetett EOS R rendszer és RF foglalat további fejlesztése mellett. 2019-ben 6 vadonatúj objektívet dob piacra így eléri a 140 milliós gyártott darabszámot az EF és RF objektívek terén[i]. A fotózás és videózás eddigi határait áttörő innovatív Canon EOS R rendszer és RF választék a felhasználók számára korlátok nélküli kreativitást tesz lehetővé a tehetségük kibontakozását segítő eszköztárral.

Az új objektíveket az EOS R rendszerrel dolgozó fotósok változatos alkalmazási területeken használhatják: tájkép, rendezvény, portré vagy videó egyaránt magas minőségben rögzíthető általuk.

Az RF foglalat – az alapoktól fejlesztve

A Canon az EOS R rendszert és az RF foglalatot teljesen újonnan fejlesztette, hogy az elismert EOS rendszer hagyományait követve új távlatokat nyisson a képalkotás vezető márkájaként. Hallgatva a piac visszajelzéseire, a felhasználók igényeit figyelembe véve fejlesztette a Canon az új technológiát, és így a jövő igényeinek már ma megfelel. A vezérelv az egyszerű kezelhetőség és a jövőbeni, még szélesebb objektív portfólió kialakításának lehetősége volt.

Az EOS R rendszer a 30 éve meghatározó EOS család legjobb vívmányait is tartalmazza, és még szabadabb alkotásra ösztönzi a fotósokat. A 2018 szeptemberében bemutatott RF objektív foglalat olyan radikális újítás volt, amellyel a lehető legközelebbről lehetett nagy tárgyakat is fotózni és minden korábbinál több fényt engedett az érzékelőn át. Az RF foglalat hatékonyabban közvetíti a váz és az objektív között a kommunikációt, a világ eddigi leggyorsabb autofókuszát eredményezve full frame tükörnélküli fényképezőgépen[ii].  A foglalat rövid hátsó élességállítása és 54 mm átmérője egy teljesen új generációs objektív sorozat tervezéséhez nyit utat, kis méretben is rendkívüli képminőséget és teljesítményt eredményez.

6 objektív – a kifejező, egyedi képalkotás új eszközei

A Canon objektívek legjobb hagyományai mentén az új sorozat vadonatúj optikai fejlesztése élvonalbeli képfeldolgozással átlépi a kreativitás eddigi határait.

A CIKKNEK MÉG NINCS VÉGE!

Lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2