A BÚÉK 200 000-je

Egy egyszerű találós kérdés: milyen film vetítése után pukkanhatnak pezsgőspalackok a moziteremben? A válasz szinte magától értetődő: Goda Krisztina új vígjátéka, a BÚÉK lehet az. És miért? Mert a filmet kivételesen sokan, már több mint 200 000-en nézték meg hazánkban!


Múlt vasárnap az egyik esti előadás végén különleges meglepetésben volt része az Allée nagy (és zsúfolásig tele) mozitermében szórakozóknak. Amikor a BÚÉK vetítése után felgyulladtak a fények, a film összes olyan főszereplője ott volt, akinek ezt színházi elfoglaltságai megengedték: Lengyel Tamás, Törőcsik Franciska, Szávai Viktória és Mészáros Béla mellett a film büszke rendezője, Goda Krisztina valamint két producere, Geszti Péter és Zákonyi S. Tamás is megjelent, hogy pezsgővel kínálják a nézőket, és közös koccintással ünnepeljék a magyar film esetében ritka sikert.


A 200 000 néző persze még nem a végeredmény: a játékból totális őszinteséggel kísérletező, és emiatt végül durva hazugságokba keveredő szilveszterező baráti társaság történetét az egész országban játsszák a mozik, és még mindig nagyon sokan akarják meg- vagy újranézni. BÚÉK!


IC Press