A BADBADNOTGOOD újabb ízelítőt ad közelgő lemezéről

A kanadai BADBADNOTGOOD zenei kollektívája nemrég megosztott egy új dalt és videót: a “Beside April” című szerzemény a zenekar várva várt pszichedelikus jazz albumának második kislemeze, és közreműködik rajta a legendás brazil zeneszerző, Arthur Verocai, és az ikonikus dobos-producer, Karriem Riggins (J Dilla, Madlib) is. A videóklip látványvilágát Camille Summers-Valli rendezte. Az inspirációt Eadweard Muybridge “A mozgó ló: Sallie Gardner” elnevezésű fotósorozatából merítette, amit a mozgófilm egyik forrásaként szokás emlegetni.

Az új single mellett a BADBADNOTGOOD új turnédátumokkal is jelentkezett: hozzánk legközelebb 2022. november 28-án koncerteznek majd, Bécsben. Ezenkívül a trió elérhetővé tette a “Beside April” kottáját, illetve megjelentette a “The Memory Catalogue” legújabb kiadását is, ami lényegében egy exkluzív tartalmakkal teli kiadvány a zenekar univerzumáról.

A BADBADNOTGOOD “Talk Memory” című, soron következő albuma október 8-án érkezik, és 9 dalt tartalmaz majd, az említetteken kívül olyan zenei együttműködőkkel, mint Terrace MartinLaraaji és Brandee Younger. Az érzelmi és költői fejlődést bemutató mű a közös munkára és az improvizáció varázsára fókuszál, miközben az öröm szívből jövő kifejezését ülteti át a hallgatók fülébe.

NÉZD MEG AZ ÚJ KLIPET »