Élen a TCL 10 Pro

A TCL 10 Pro, a TCL Communication megfizethető zászlóshajója vezeti az okostelefonok kijelzőjének olvashatósági slágerlistáját.   


A független elemző DXOMARK, mely tudományos szempontok alapján értékeli az okostelefonok kameráját, audio rendszerét és kijelzőjét, bevezetett egy új pontozórendszert a kijelzőkre vonatkozóan, ami a mindent átfogó tudományos tesztek és mérések alapján objektíven jellemzi az okostelefonok kijelzőinek teljesítményét, ezáltal segíti a felhasználókat, hogy okosabb döntést hozhassanak, mikor legközelebb okostelefont készülnek vásárolni.   

Ez az új okostelefon kijelzőjét értékelő pontrendszer nem csupán mélyebb, felhasználói perspektívából vizsgálja a képernyő minőségét, hanem a tesztek pontokra fordítják az összes főbb kijelző kategóriát. Ezek az eredmények egységesítik az okostelefon által nyújtott teljes vizuális élményt (azaz az olvashatóságot, színt, videót, mozgást, érintést és alkotásokat), a kategórián belül elért pontok pedig kiadják a teljes kijelzői pontszámot. Bár a tesztek technikailag igen kifinomultak, a pontozás mindenki számára könnyen érthető (minél magasabb a pont, annál jobb a teljesítmény), ennek köszönhetően a vásárló meghatározhatja, hogy melyik készülék illik hozzá a legjobban.   

A TCL 10 Pro a TCL integrált ökoszisztémájának előnyeit használja ki a TCL által készített képernyők és a TCL NXTVISION, a továbbfejlesztett kijelző és kamera vizuál technológia használatával, így még valódibb színekkel, tisztasággal és valós idejű kontrasztjavítással kelti életre a képeket. A NXTVISION technológia a TCL okostelefonok teljes kínálatában elérhető.  

A DXOMARK riport kimondja: “A TCL 10 Pro szerezte meg az első helyet az olvashatósági tesztjeinken, egy ponttal megelőzve az abszolút győztes Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G-t.

Tesztelőink szerint a TCL kijelző fényereje több mint kiváló a beltéri és alacsony fényviszonyok között…” 

“A TCL 10 Pro a DXOMARK kijelző pontozásában elért eredménye is megerősíti a Nagyszerűség megjelenítése filozófiánkat, mely kiaknázza a szakértelmünket a kijelzőgyártás területén. Izgatottan dolgozunk tovább, hogy még kiválóbb újdonságokkal és innovációkkal rukkolhassunk elő”.  

Stefan Streit, ügyvezető igazgató, Global Marketing, TCL Communications

“A világ egyik vezető fogyasztói elektronikai márkájaként minden lehetséges lépést megteszünk, hogy termékeink megfeleljenek a legjobb minőségi, kutatási és fejlesztési normáknak. Kemény munkával egyesítjük a hardver és szoftver innovációkat a TCL NXTVISION technológián keresztül, ezért mindig kitüntető eredmény, ha a szakmabeliek elismerik a teljesítményünket”.

Shiuan-hung Lee, a TCL Technology Group Design Innovation Center vezetője

TCL 10 Pro eredménye

A DXOMARK Display bevezetésével kapcsolatban a vállalat közzétette első jelentését, amely a piac kilenc legnépszerűbb, 2020-ban vezető szerepet betöltő okostelefonjainak teljesítményét hasonlítja össze – még épp időben a karácsonyi vásárlás előtt. A TCL-en kívül a riport foglalkozik Apple, OPPO, OnePlus, Xiaomi, Black Shark, ASUS és két Samsung telefonnal.

A NXTVISION kijelző technológiával rendelkező TCL 10 Pro 1. helyen végzett két olyan fő kategóriában is, melyek jelentősen hozzájárulnak az okostelefon használatának élményéhez. 89 pontjával kétségkívül könnyedén előzte meg a Videó kategória másik nyolc versenyzőjét, illetve 74 pontot szerzett az Olvashatóság terén, ami legjobb értékelésnek számít ebben a döntő fontosságú kategóriában, mely különböző fényviszonyok között vizsgálja a megtekintés minőségét. A TCL 10 Pro összpontszáma 83 lett, mellyel 22 ponttal felülmúlt négy drágább telefont is, és csupán 6 ponttal maradt le az élmezőnytől, amit a háromszor drágább, ultra prémium készülékek uralnak. 

A kijelző teljesítménye – pontozási összefoglaló (minél magasabb a pontszám, annál jobb az eredmény)


A DXOMARK okostelefonok kijelzőjét mérő tesztmódszerről tudjon meg többet a honlapjukon itt.

TCL 10 Pro | Csúcsminőségű kijelző a legjobb ár-érték arányban

A TCL 10 Pro legfőbb erőssége az az érték, amit a vásárlók a pénzükért kapnak a piac többi, drága okostelefonjaihoz képest. A használó nemcsak rengeteg kiváló funkcióhoz jut hozzá, de bizonyítottan csúcsminőségű, NXTVISION technológiás kijelzővel felszerelt telefont vásárolhat, ami 2-3x is értékesebb más készülékeknél.  

A vállalat „Nagyszerűség megjelenítése” filozófiáját megtestesítve ez a legújabb elismerés is azt igazolja, hogy a költségtudatos, értéket kereső vásárló a legjobb vizuális élményt kapja, így nincs jobb választás a TCL 10  Pro telefonnál.

Forrás: https://www.dxomark.com/tcl-10-pro-display-review-taken-to-extreme