Itt az újabb Linkin Park-dal az új énekesnő, Emily Armstrong első szólójával

„Ez a dal rendkívül különleges számomra, mert ez az első szólóénekem a LINKIN PARK-ban… El sem hiszem, hogy ezt mondom!” – meséli Emily Armstrong, a Linkin Park énekesnője, akit eddig Mike Shinoda duettpartnereként hallhattunk a november 15-én érkező ’FROM ZERO’ album felvezető dalaiban. „Mindeközben ez egy nagyon érzelmes és rokonítható felvétel is. Emellett forgatni videót Koreában Joe-val, aki zseniális abban, amit csinál, valami olyasmi, amit örökké nagyra fogok értékelni.”

Az „Over Each Other” című, új zenében a főszerep Emily-é, beleértve a hozzá tartozó videóklipet, melyet Joe Hahn – a Linkin Park DJ-je rendezett. A Szöulban forgatott, filmszerű videóklip egy szó szerint összeomlani készülő kapcsolat intenzív, drámai ívét követi, megörökítve magának a szám viharos érzelmi váltakozását. Az „Over Each Other” megelőzi a Linkin Park az ominózus 2017 utáni, első lemezét, a ’FROM ZERO’-t, melynek címe is utal Chester Bennington fájdalmas elvesztésére és az új, reményteljes kezdetre.

Az új érát a zenekar a „The Emptiness Machine” című dallal nyitotta és bődületes, negyedmilliárd globális streaminget gyűjtött össze, mely egyre csak növekszik. Legutóbbi „Heavy Is The Crown” című számuk a gyorsan követi ugyanezt az utat 270 millió streamjével és 55 millió YouTube-megtekintésével.

A LINKIN PARK jelenleg a From Zero világkörüli turnéját folytatja, a fennmaradó 2024-es fellépésekkel Párizsban, Dallasban, Bogotában és São Paulóban lesznek.

MEGNÉZEM