David Guetta ezúttal a „Forever Young” című örökérvényű klasszikust porolta le, az Alphaville-lel és Ava Max-szal közösen

A ’80-as generáció himnuszát élesztette újjá David Guetta a pop dívával, Ava Max-szel és a felvétel eredeti, kultikus szerzőjével, az Alphaville-lel közösen. A „Forever Young” című új, nosztalgikus megőrülés hasonlóan Guetta 2022-es gigaslágeréhez, a Bebe Rexhával közös „I’m Good (Blue)”-hoz érkezik.

Mindkét szám rendkívül népszerű a tartalomkészítők körében, a „Forever Young” pedig idén 3 millió TikTok-alkotást gyűjtött össze, ami hatalmas fellendülést eredményezett a streaming platformokon. A „Forever Young” jelenleg a Warner Music Group, vezető, globális lemezkiadó trending TikTok-dalaként szerepel.

Ha pedig a francia dance császár idei nagydobásait nézzük, ebben az évben is fürdőzött már egy korábbi, jó feldolgozás-gondolatban: ugyanis áprilisban összeállt a OneRepublic-kal, eddigi egyik legnagyobb slágeréhez, az „I Don’t Wanna Wait”-hez (600 milliónál több stream), és más műfajokban is mutatott népszerű újdonságokat: a „Raving” cíművel és Afrojack-kel, szeptemberben pedig összefogott Alesso-val és Madison Love-val a „Never Going Home” című eposzért.

A „Forever Young”-gal egy újabb garantált sikerű felvételt hozott létre a csapat mind az új, mind a retró raverek körében.

MEGNÉZEM