Nem láttuk még Zsédát ilyennek

„Fantom” címmel próbálkozik Zsédamelyről nem túlzás azt állítani, hogy egy újabb olyan dal született, ami az énekesnő védjegyévé válhat, csakúgy, mint a „Fekete rúzs”, a „Motel”, vagy a „Legyen úgy!”. Az új, látványos klippel érkező felvétel egyben előfutára a várva várt nyolcadik stúdióalbumának, amely november 28-án lát napvilágot KALEIDOSZKÓP címmel. 

A kifinomult díva idén a csúcsok csúcsát éli meg, nem elég, hogy Ed Sheeran koncertje előtt ő lépett fel a Puskás Arénában nyáron és ott volt a legnívósabb rendezvényeken, de az év végére is tartogat számos meglepetést, a Fantom pedig még csak a kezdet.

“Az elmúlt időszakban több lírai duettet készítettem, itt volt az ideje egy olyan szerzeménynek, amiben önmagamra összpontosítok, benne van az erőm és a kiteljesedésem.  Ez egy nagy energiájú dal, nagy vokálokkal, mégis szerettem volna mindezt könnyedséggel és eleganciával megtölteni. A dinamika ellenére édesbús világa lett” – mondta Zséda.

Zséda szövegíróként is jegyzi a „Fantom”-ot, Orbán Tamással együtt, a zene pedig Létray Ákosnakés Moldvai Márknak köszönhető. 

A klipben egy büszke nő, határozott léptekkel sétál a budapesti éjszakában. Körberagyogják a város fényei, vonzza a forgatag, a város lüktetése. Magányában már csak emlékképekben villan fel a maga mögött hagyott szerelem története. Zséda partnere a videóban, Leblanc Gergely  Harangozó Gyula-díjas balettművész volt.

“A klipben, egy új, fantasztikus alkotótársra leltem, Csepeli Eszter személyében, aki az elmúlt éveket komoly, los angeles-i filmforgatásokon töltötte. Az ő kameráján keresztül a “női erő” még átütőbb. Olyan operatőr, aki minden rezdülésemre figyelt“ – árulta el Zséda. 

Az albumharangozó szám már minden digitális platformon elérhető és szinte biztosan hallhatjuk majd december 28-án a Budapest Kongresszusi Központban, az Ünnep volt, Ünnep lesz nagykoncerten.

megnézem