Sam Martin magyar kalandját követően most Robin Schulz-cal és CYRIL-lel kollaborált

A tavalyi nyár egyik legnépszerűbb zenés kollaborációja volt a „Heaven”, melyen a Stadiumx az amerikai Grammy-díjas énekessel, Sam Martinnal, és Azahriah-val működött közre. Sam Martin neve most ismét felbukkant, ezúttal Robin Schulz-cal és CYRIL-lel közös „World Gone Wild” kapcsán. Kétség sincs afelől, hogy ez az ősz egyik legparádésabb bangere lesz.  

Schulz a valaha volt legsikeresebb német szólóművész, több mint 850 arany-, platina- és gyémántelismeréssel, 13 milliárd feletti globális streammel és 30 millió eladott lemezzel büszkélkedhet. Eközben az ausztrál lemezlovas, CYRIL gyorsan az év egyik legfelkapottabb tehetségévé vált a „Stumblin’ In” című feldolgozásának köszönhetően, mely számos országban vezette a hivatalos slágerlistákat és Shazamon is pörgött. A szám vokáljáért az amerikai énekes-dalszerző, Sam Martin felel, akinek nevéhez olyan toplistás együttműködések fűződnek, mint a David Guettával jegyzett „Lovers On The Sun” és „Dangerous” dalok, de hazai vonatkozásban megemlíthető a Stadiumx és Azahriah kollab „Heaven” is.

A debütáló „World Gone Wild” egy kaotikus világot mutat be, mégis arról szól, hogy találjunk egy olyan embert, aki mellett békére lelhetünk, bármilyen viharos is legyen az élet. A track lágyan indul, majd fokozatosan erősödik az intenzitása, hasonlóan a dalszöveghez, amely megragadja azt a ritka és varázslatos pillanatot, amikor egy találkozás során megáll az idő. Schulz és CYRIL finom zongoraakkordok, éteri vonósok és kecses breakbeatek segítségével tökéletes szimfonikus felépítést hoztak létre, mely felrobban az érzelmektől és eufóriában teljesedik ki. Ismerősnek csenghet a szám hangzása, ugyanis felhasználtak benne egy sample-t Fat Boy Slim ikonikus „Right Here, Right Now” című himnuszából, melyet friss energiával vegyítettek az alkotók. A két dj/producer nevével fémjelzett újdonság pedig garantáltan lángra lobbanja majd a táncparkettet a világ minden klubjában.

MEGNÉZEM