Beköszöntött a „brat ősz” Charli xcx vadiúj lemezével és kibővített deluxe albumával

Charli xcx kiterjesztette a BRAT-univerzumot egyenesen két kiadvánnyal is. Megérkezett ugyanis a ‘Brat and it’s completely different but also still brat’ című, 11 vadonatúj felvétellel bővített album, és a nyári, „Brat” kollekció három új dallal bővült deluxe verziója is. A közreműködők közt Ariana Grande, Caroline Polachek és a The 1975 zenekar neveit olvashatjuk.

A június 7-én kiadott ’BRAT’ című album hyperpop hatású klubbangereivel és limezöld esztétikájával teljességgel megragadta a kulturális korszellemet és az idei nyár egyik legfelkapottabb elektronikus zenei albuma lett. Megjelenése óta a korong mindent elsöprő sikert zsebelt be, és rajongók milliói csatlakoztak a BRAT-mozgalomhoz a TikTokon és egyéb platformokon egyaránt.

Az őszre várt vadiúj kiadványon a tizenegy vadonatúj felvétel mellett öt olyan korábbi track merész remixe szerepel, mint a Billie Eilish-sal közös „Guess”, a Troye Sivannal jegyzett „Talk Talk”. A „Sympathy is a knife” Ariana Grande-val lett az új fókuszdal.

Deluxe is van!

A kirobbanó nyári sikerhez csatlakozik most 3 további track, a „Hello goodbye”, a „Guess” és a „Spring breakers” a ‘brat and its the same but there’s three more songs so it’s not’ című korongon. A ‘brat and its the same but there’s three more songs so it’s not’ CD és 2 LP formátumokban kerül a boltok polcaira.

ALBUM