Hogyan öregedjünk méltóságmentesen?

Clare PooleyHogyan öregedjünk méltóságmentesen?

Amikor Lydia részmunkaidőben elvállalja a helyi idősek klubjának a vezetését, visszafogott teázással és szelíd kártyázással teli délutánokra számít. A klub tagjai azonban egyáltalán nem az előre elképzelt, halk szavú szépkorúak: ott van köztük Art, a kleptomániás, bukott színész; a sötét múltja elől rejtőzködő Daphne; és Ruby, a Banksy nyomdokaiba lépő kötögető is, aki fonallal áll bosszút minden igazságtalanságért.

Amikor az idősek klubjának is otthont adó közösségi központ épülete veszélybe kerül, az elszánt szépkorúak összefognak a szomszédos óvoda apró látogatóival és egy igencsak fiatal apukával a központ megmentéséért. A nem mindennapi akciócsoport szokatlan módszerei akár be is válhatnak, ha előbb utol nem éri őket az igazságszolgáltatás…

Szerethetően humoros, megnyugtatóan bölcs és emlékezetesen inspiráló mókázás, amely szétzúzza a korosztályokra aggatott sztereotípiákat.
Booklist

Bűnbandák, rablások, fergeteges nyomozás – ez nem egy átlagos, idősekről szóló regény. Készüljön fel egy egészen különleges szórakozásra!
The Observer

Megjelenés: 2024. október 9.
Ár: 4490 Ft
Formátum: 125×200 mm
Kötés: kartonált
Terjedelem: 328 oldal
ISBN: 978 963 452 938 5