Próbálj lépést tartani! Két új LEGO® Sonic készlet jelent meg a Sonic Centralon

  • Próbálj lépést tartani! Két új LEGO® Sonic készlet jelent meg a Sonic Centralon (1)
  • Próbálj lépést tartani! Két új LEGO® Sonic készlet jelent meg a Sonic Centralon (10)
  • Próbálj lépést tartani! Két új LEGO® Sonic készlet jelent meg a Sonic Centralon (9)
  • Próbálj lépést tartani! Két új LEGO® Sonic készlet jelent meg a Sonic Centralon (8)
  • Próbálj lépést tartani! Két új LEGO® Sonic készlet jelent meg a Sonic Centralon (7)
  • Próbálj lépést tartani! Két új LEGO® Sonic készlet jelent meg a Sonic Centralon (6)
  • Próbálj lépést tartani! Két új LEGO® Sonic készlet jelent meg a Sonic Centralon (5)
  • Próbálj lépést tartani! Két új LEGO® Sonic készlet jelent meg a Sonic Centralon (4)
  • Próbálj lépést tartani! Két új LEGO® Sonic készlet jelent meg a Sonic Centralon (3)
  • Próbálj lépést tartani! Két új LEGO® Sonic készlet jelent meg a Sonic Centralon (2)
  • Próbálj lépést tartani! Két új LEGO® Sonic készlet jelent meg a Sonic Centralon (11)

A LEGO Group két új készletet mutatott be a LEGO® Sonic the Hedgehog™ termékcsalád részeként. Az olyanokkal, mint a Super Shadow, a Biolizard és még sok más, a rajongók pontosan kezdhetik a 2025-ös évet, amikor életre keltik ezeket az ikonikus karaktereket és helyszíneket a Sonic univerzumból LEGO kockák formájában.

Exkluzív LEGO podcastok a Begurulva (spotify + youtube) és a podCARs (spotify + youtube) csatornáinkon!
Hallgass ránk!

Ezt a két készletet az éves Sonic Central élő közvetítés részeként jelentették be, a LEGO Sonic, a LEGO Shadow és a LEGO Dr. Eggman közötti rendkívül különleges hívás során. További részletek az új készletekről alább találhatók:

  • A LEGO® Sonic the Hedgehog™: Sonic’s Campfire Clash (77001) segítségével a rajongók csatlakozhatnak Sonichoz, miközben egy hangulatos tábortűz előtt ellazul, mielőtt megvédené a Káosz Smaragdot G.U.N. gonosz karmaitól. Beetle és G.U.N. Vadász. Ez a 177 darabból álló készlet egyenesen az akcióba lendít, miközben Sonicot a gyorsasági gömbjébe indítod az ellenséges robotoknál, hogy megmentsd Tockyt, és útközben gyűjts aranygyűrűket.
  • A LEGO® Sonic the Hedgehog™ Super Shadow vs. Biolizard (77003) hatalmas kihívás elé állítja a rajongókat: meg kell védeni az ARK űrkolóniát a Biolizard ellen. A Super Sonic, a Super Shadow és a Speed ​​Sphere launcher segítségével találd meg Biolizard gyenge pontjait, miközben megpróbálod elkerülni a studi kilövőit és az erős pofákat, és visszaszerezni a Chaos Emeraldot, mielőtt túl késő lenne. Az egyetlen megválaszolandó kérdés az, hogy ki a gyorsabb, a Super Shadow vagy a Super Sonic?

Ezek a feltárások a LEGO® Sonic the Hedgehog™ termékcsalád új kiegészítéseit követik az év elején, beleértve a LEGO® Sonic the Hedgehog™: Super Sonic vs. Egg Drillstert (76999). Ez a készlet a Sonic rajongói számára a végső kalandot nyújtja, miközben a Super Sonic és a Shadow összeáll Dr. Eggman és Egg Drillstere ellen. Miközben a gonosz Dr. Eggman elkezdi a küldetést, hogy állatokat fogjon be Egg Pawn Badnik és egy „újraprogramozott” Gun Wing meghajtására, az építők Super Sonic-ot tölthetnek be a sebességszférába, és megmenthetik a helyzetet!

Frédéric Roland Andre, a LEGO Group tervezője elmondta: „Minden évben igyekszünk a Sonic Centralt nagyobbá és jobbá tenni, mint valaha, és ez az év sem kivétel. Örömmel mutatjuk be a Sonic és a LEGO rajongóknak legújabb termékcsaládjainkat, életre keltve az olyan szeretett hősöket, mint a Super Sonic és Shadow, valamint az ikonikus gonoszokat, mint a Biolizard, lehetővé téve számukra, hogy kedvenc karaktereiket és pillanataikat a képernyőről életre keltsék a képernyőn. a játék fizikai világa.”

“A Sonic Central kulcsfontosságú eseménnyé nőtte ki magát a Sonic közösség számára, ahol minden évben arra törekszünk, hogy izgalmas bejelentésekkel és meglepetésekkel felülmúljuk a várakozásokat” – jegyezte meg Ivo Gerscovich, a Sonic alelnöke, üzletági és márkaigazgató-helyettese, a SEGA Brands vezetője. “Imájuk az innovatív és kreatív megközelítést, amelyet a LEGO Group következetesen alkalmaz a Sonic termékekkel kapcsolatban, és amelyek mind a LEGO, mind a Sonic rajongók számára rendkívül lenyűgöző élményt jelentettek.”

A LEGO Sonic The Hedgehog készletek 2025. január 1-től kaphatók a www.LEGO.com/Sonic oldalon és a LEGO üzletekben.

A Sonic the Hedgehog hírekkel kapcsolatos naprakész maradáshoz kövesse Sonicot a Twitteren és az Instagramon, lájkolja őt a Facebookon, és iratkozzon fel a Twitch csatornára és a YouTube csatornára.

Termék részletek
LEGO® Sonic the Hedgehog™: Super Sonic vs. Egg Drillster

Kor: 8+
Ár: 79,99 € / 77,99 USD / 69,99 GBP
Darab: 590
Termékszám: 76999
Méretek: Méretek: több mint 3 hüvelyk (7 cm) magas, 9,5 hüvelyk (24 cm) hosszú és 12 cm széles
Elérhető: 2024. augusztus 1

LEGO® Sonic the Hedgehog™: Sonic’s Campfire Clash

Kor: 7+
Ár: 19,99 € / 19,99 USD / 17,99 GBP
Darab: 177
Termékszám: 77001
Méretek: Méretek: több mint 1 hüvelyk (2 cm) magas, 2,5 hüvelyk (6 cm) széles és 6 cm mély
Elérhető: 2025. január 1

LEGO® Sonic the Hedgehog™ Super Shadow vs Biolizard

Kor: 9+
Ár: 44,99 € / 44,99 USD / 39,99 GBP
Darab: 419
Termékszám: 77003
Méretek: Méretek: több mint 8 cm magas, 15 hüvelyk (38 cm) hosszú és 15 cm széles
Elérhető: 2025. január 1

Kapcsolódó podcastok a PodCars és a Begurulva youtube, valamint videa csatornákon!