A Sony új szintre emeli a játékélményt az Fnatic csapatával közösen fejlesztett INZONE M10S új OLED gaming monitorral

Evoto

A Sony új termékkel erősíti az INZONE gaming kínálatát: az INZONE M10S 27 hüvelykes OLED gaming monitor rendkívül nagy 480 Hz-es frissítési gyakorisággal, 0,03 ms válaszidővel és QHD felbontással forradalmasítja a mezőnyt. A világ egyik vezető esport szervezetével, az Fnatickal közösen fejlesztett INZONE M10S készen áll a bajnokságra 24,5”-es, játékra optimalizált módjának és az új FPS Pro módnak köszönhetően.

A Sony emellett bemutatja az INZONE M9 II-t, az azonos nevű 4K HDR gaming monitor továbbfejlesztett változatát, amely mozgó háttérvilágítás segítségével teremt egyenletesebb és élethűbb mozgáskövetést.

INZONE M10S – Példátlanul tiszta mozgás és azonnali válaszreakció

Az akár 480 Hz-es1 ultragyors frissítési frekvencia és a 0,03 ms válaszidő megszünteti a kép elmosódását, és a legélesebb képtisztaságot eredményezi QHD 1440p felbontásban, így gyorsan és pontosan le lehet vadászni az ellenséget.

Az OLED egyedi, önállóan világító pixelei hamarabb reagálnak, mint az LCD panelek: 0,03 ms-es, elmosódottságtól mentes válaszidejével egyik LCD monitor se veheti fel a versenyt. A QHD ráadásul az FHD felbontás körülbelül 1,8-szorosát kínálja, így a lövöldékben nagyobb távolságból is könnyebben nyerhetünk.

Bajnokságra felkészülve

Az Fnatic hivatásos játékosaival szorosan együttműködve a Sony elérte, hogy az INZONE M10S ötvözze a Sony prémium monitorok fejlesztésében szerzett tapasztalatát a profi játékosok szakértelmével és tudásával. Az INZONE M10S a legjobb sportmonitornak kijáró képminőséggel, ergonomikus kialakítással és teljesítménynövelő üzemmódokkal rendelkezik.

Az INZONE M10S jellemzői közé tartozik a 24,5 hüvelykes mód, amelyben 1332p-s 1:1 felbontásban, akár 480 Hz frissítési gyakorisággal láthatjuk a játékokat. A játékosok alacsonyabb felbontási opciók közül is választhatnak, beleértve az esportokhoz, illetve a 24,5 hüvelykes 1080p monitorokhoz szokott játékosoknak tökéletes 1080p felbontást. A kijelző pozíciója igazítható középre vagy alulra, a fókuszt a tökéletesen fekete szegély emeli ki. Továbbá az M10S két új egyedi FPS játék képmódot kínál, hogy tisztábban és gyorsabban megpillantható legyen az ellenfél. Az Fnatic VALORANT csapatával közösen finomhangolt FPS Pro+ mód a kép tisztaságának további optimalizálásával, magasabb válaszidővel és egyedülálló, csak az OLED-re jellemző kontraszttal maximalizálja a harci teljesítményt. Az FPS Pro mód a professzionális versenyeken jellemzően használatos LCD monitorok TN paneljának képi karakterisztikáját idézi.

Játékélményre optimalizált kialakítás

Az Fnatickal közösen fejlesztett monitor kompakt, 159 mm átmérőjű állványa, valamint a jellegzetesen lapos, 4 mm vékony láb kényelmes játékot biztosít, miközben maximalizálja az asztalon a helyet a billentyűzet és az egér számára. Az INZONE M10S lehetővé teszi, hogy a játékosok döntött billentyűzetet és nagyméretű gaming egérpadot helyezhessenek el a képernyő körül, vagy épp az alatt.

Képminőség

Az INZONE M10S gazdag, élénk színekkel, mély fekete hatásokkal jeleníti meg a játékokat, 98,5%-os DCI-P3 lefedettséggel és sima 10 bites gradációval. A DisplayHDR True Black 400 segítségével, valamint a Micro Lens Array+ technológiának köszönhetően 1300 nites, magas fényerővel adja vissza a jeleneteket.

Közös fejlesztés az Fnatic csapatával

A Sony és az Fnatic együttműködése 2023 óta folyamatosan fejlődik, ennek eredménye az INZONE M10S, a mai és leendő profiknak szánt gaming monitor. A fejlesztési folyamat során a közös ötletelés mellett játéktesztelés is zajlott különböző helyszíneken.

„Hatalmas dolog, hogy az első pillanattól kezdve együtt dolgozhattunk a Sonyval a terméken. Alig várom, hogy játszhassak rajta” – mondta Jake „Boaster” Howlett, a Fnatic VALORANT csapatának tagja. „Nagy rajongója vagyok az FPS Pro+ módnak, mert tisztább rálátást biztosít a karakterekre, mintha saját kezűleg irányítanék.”

Csapattársa, Timofey „Chronicle” Khromov így fogalmazott: „Dolgoztam az INZONE M10S fejlesztésén, és nagy örömömre szolgál, hogy hatással lehettem a termék minőségére. Számomra az OLED monitor a legjobb megoldás zéró válaszidejének és pazar színtartományának köszönhetően – így csak magamra vethetek, ha rosszul teljesítek! Ez a gaming monitorok csúcsa.”

Az INZONE M10S legfontosabb jellemzői: 

  • 27 hüvelykes QHD 1440p OLED kijelző
  • 480 Hz-es frissítési gyakoriság
  • 0,03 ms válaszidő
  • DisplayHDR True Black 400
  • Egyedi hővezető
  • Állítható magasságú, dönthető, forgatható állvány
  • DisplayPort 2.1 és HDMI 2.1
  • NVIDIA ® G-SYNC® kompatibilitás 

INZONE M9 II

A Sony bejelentette még továbbfejlesztett 4K gaming monitorát, az INZONE M9 II-t is. Az új mozgó háttérvilágítás segítségével az INZONE M9 II feljavítja a kép tisztaságát, teljes beleélést garantáló játékélményt ajánl a nagy kontrasztos 4K monitornak köszönhetően, amely a Sony elismert BRAVIA TV termékcsaládjának Full Array Local Dimming technológiáját alkalmazza.

  • 27 hüvelykes 4K UHD IPS kijelző 
  • 160 Hz-es frissítési gyakoriság
  • Full Array Local Dimming
  • Mozgó háttérvilágítás
  • 750 nites, magas fényerő
  • DisplayHDR 600
  • 95%-os DCI-P3 lefedettséggel 
  • 1 ms válaszidő
  • Állítható magasságú, dönthető, forgatható állvány
  • DisplayPort 2.1 (hozzá 1.4-es kábel) és HDMI 2.1
  • Tökéletes a Playstation® 5-höz
  • NVIDIA ® G-SYNC® kompatibilitás 

Környezettudatosság

A Sony elkötelezte magát a termékeikkel és a működésükkel kapcsolatos környezetromboló hatások csökkentése mellett. Az INZONE M10S és az INZONE M9 II gaming monitorok tervezése során nemcsak a tartósságot, hanem a környezetvédelmet is szem előtt tartja a vállalat. Az INZONE M10S nem használ formázott habpárnát2, és alacsony energiafogyasztási üzemmóddal3 is rendelkezik.

Ár és elérhetőség

  • Az INZONE M10S gaming monitor októbertől lesz elérhető
  • Az INZONE M9 II gaming monitor októbertől lesz elérhető

További információ: https://www.sony.hu/gaming-gear/products/inzone-m10s