Árnyékmuskétások

Quentin Gréban: Árnyékmuskétások
Ha mi együtt, senki ellenünk

Hugó régóta arról álmodik, hogy muskétás lesz. Bátran, egyedül indul útnak Párizsba, hogy megkeresse Madame de Tréville-t, a muskétások kapitányát, és beálljon kadétnak.
Egy éjjel Hugó mentorával, Porthosszal együtt elindul az erőbe , hogy megtapasztalhassa milyen különleges képességei vannak, amik holdtöltekor válnak láthatóvá.

A kadétiskolában nemcsak mentort, de barátokat is talál, nem is akármilyeneket! Kleónak, Lalinak és Kaminak is rendkívüli adottságaik vannak, amik segítségével megtapasztalhatják, kik is ők valójában. Ezeknek a képességeiknek köszönhetően bekerülnek egy titkos alakulathoz, az Árnyékmuskétások közé, akik a világot láthatatlan módon átszövő gonoszok ármánykodása ellen harcolnak. De óvatosnak kell lenniük, mert az a rettenetes szóbeszéd járja, hogy gyerekek tűnnek el egy faluban…

Quentin Gréban lélegzetelállító illusztrációival megjelenő kalandregény, egy igazán különleges könyv, ami végre magyarul is olvasható. Az egész család számára izgalmakkal, borzongással teli történetből megtanulhatjuk, hogy a jó megleli a saját útját és a végén győzedelmeskedik, főleg, ha mindenki képes használni a saját adottságait és hisz az összefogás erejében!

Egy mindenkiért, mindenki egyért!

7 éves kortól ajánljuk

Fordította: Kaló Krisztina
Oldalak száma: 120
Megjelenés: 2024. szeptember 11.
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9789635845606
Méret: 220 mm x 290 mm
Korosztály: 7+
Ár: 5990 Ft


Éppen egy esztendeje tiltotta le a márka további megismeréséről a látássérült autós szakértőket a Suzuki pr-osa

Tudtad?

Mi az a blogger pont hu, az Egyszer már láttam autót pont hu, a Teszt a lelke mindennek pont hu, a GaszTROLL pont hu és a Trollverda pont hu honlapok, valamint a Begurulva – autó és kütyümustra és a podCARs pont hu podcast csatornák a Médiabirodalom lapcsoporthoz tartoznak!