Jamie xx szólólemezét The xx-es bandatársaival vezeti fel

Szeptember 20-án, azaz holnap jelenik meg Jamie xx második albuma, az “In Waves“. A várakozás fináléját egy különleges dallal fejelte meg a londoni zenész, DJ és producer: a “Waited All Night” című trackhez ugyanis ismét egyesítette erőit The xx-es bandatársaival, Oliver Simmel és Romy Madley Crofttal. 2017-es “I See You című” korongjuk óta ez az első alkalom, hogy hallhatjuk a hármast egy új közös kiadványon. A dal élő debütálása pedig a Glastonbury fesztiválon volt.

Jamie xx így kommentálta a közös munkát: “Köszönet a két legjobb barátomnak és zenei testvéremnek, Olivernek és Romynak. Csodálatos, hogy a csapat újra együtt van, új utakon és életeken dolgozunk, nélkülük nem tartanék itt.”

Romy és Oliver pedig így nyilatkoztak: “Imádtunk együttműködni a szólóprojektjeinkben, de már jó ideje nem volt példa arra, hogy valamennyien egy közös dalban egyesüljünk. Büszkék vagyunk arra, hogy kaptunk egy kis szerepet ebben a régóta várt, briliáns albumban. Mi vagyunk a legnagyobb rajongóid, Jamie!”

Az “In Waves” Jamie xx 9 évvel ezelőtti legelső, díjesővel kísért albumát, az “In Colour” című lemezt követi. A 12 dalos anyag bővelkedik a vendégekben: Romy és Oliver Sim mellett szerepel rajta Honey Dijon, Robyn, a The AvalanchesKelsey LuJohn GlacierPanda Bear és Oona Doherty is. Az albumot olyan partihimnuszokkal harangozták be, mint a “Baddy On The Floor“, a “Treat Each Other Right“, a “Life“, az “All You Children” és a “Dafodil“. És már csak egyet kell aludni hozzá!

HALLGASD MEG AZ ÚJ DALT »


Éppen egy esztendeje tiltotta le a márka további megismeréséről a látássérült autós szakértőket a Suzuki pr-osa

Tudtad?

Mi az a blogger pont hu, az Egyszer már láttam autót pont hu, a Teszt a lelke mindennek pont hu, a GaszTROLL pont hu és a Trollverda pont hu honlapok, valamint a Begurulva – autó és kütyümustra és a podCARs pont hu podcast csatornák a Médiabirodalom lapcsoporthoz tartoznak!