Társdarab

Ali Smith: Társdarab
Az ötödik évszak regénye
Fordította: Mesterházi Mónika

Miközben az egész világ karanténban ül egy világjárvány miatt, Sandyt váratlanul felhívja egyetemi ismerőse, Martina, és feltesz neki egy különös kérdést. Egy nap Martina agresszív, maszkellenes, járványtagadó ikrei megjelennek nála, és őt okolják, amiért édesanyjuk a hívás óta furcsán viselkedik. Mindeközben Sandy apja az intenzíven fekszik a szívrohama után, és a korlátozások miatt lánya csak ritkán látogathatja, az egészségügyi rendszer pedig az összeomlás szélére kerül.

Ötszáz évvel korábban egy fiatal lány kitanulja a kovácsmesterséget, ám ezt környezete nem nézi jó szemmel, és elüldözik a szakmájából. Sandy és a kovácslány élete egy ponton egybefonódik, és elmosódnak a határok valóság és képzelet, múlt és jelen között.

És hogy mi köze ennek az egésznek a Boothby-zárhoz? Kiderül Ali Smith játékos, virtuóz és provokatív regényéből, amely párhuzamot von jelenünk és a középkorban pusztító pestisjárvány, a fekete halál időszaka között, és megmutatja, mekkora ára van a tehetségnek.


Előrendelés
Megjelenés: 2024. szeptember 18.
Oldalszám: 208 oldal
Kötés: Keménytábla, védőborító
Ár: 5699 Ft
ISBN: 978 963 14 4465 0


Éppen egy esztendeje tiltotta le a márka további megismeréséről a látássérült autós szakértőket a Suzuki pr-osa

Tudtad?

Mi az a blogger pont hu, az Egyszer már láttam autót pont hu, a Teszt a lelke mindennek pont hu, a GaszTROLL pont hu és a Trollverda pont hu honlapok, valamint a Begurulva – autó és kütyümustra és a podCARs pont hu podcast csatornák a Médiabirodalom lapcsoporthoz tartoznak!