Gyilkos borvidék

mockups-design.com

Patkó Ágnes: Gyilkos borvidék

Karai Renáta, a fővárosból Szekszárdra költözött szabadúszó fordító új háza csinosítása közben egy rejtélyes iratcsomóra bukkan a falban. A dokumentumok között újságkivágások, kézzel írt jegyzetek és naplórészletek is akadnak, amelyekből egy több évtizedes titok bontakozik ki. A középpontjában a szocialista idők borászati vállalatának, a Borkombinátnak a hirtelen elhunyt szőlészeti vezetője, Stein Pál áll.

Vajon a férfi természetes halállal halt meg? Vagy valaki meggyilkolta? Ha igen, ki lehetett az? A szeretője? Vagy a helyettese, akivel alapvető szőlészeti kérdések miatt gyakran egymásnak ugrottak?

Renáta és a barátai nagy lelkesedéssel vetik bele magukat a rejtély felderítésébe, ám amikor Renáta egyik újsütetű ismerősét holtan találják egy futóversenyen, a kutakodásuk véresen komolyra fordul, és felmerül a lehetőség, hogy a múltbeli események következményei máig érnek.

Megjelenés: 2024. szeptember 16.
Ár: 3990 Ft
Formátum: 137×197 mm
Kötés: füles, kartonált
Terjedelem: 288 oldal
ISBN: 978 963 452 895 1

Éppen egy esztendeje tiltotta le a márka további megismeréséről a látássérült autós szakértőket a Suzuki pr-osa

Tudtad?

Mi az a blogger pont hu, az Egyszer már láttam autót pont hu, a Teszt a lelke mindennek pont hu, a GaszTROLL pont hu és a Trollverda pont hu honlapok, valamint a Begurulva – autó és kütyümustra és a podCARs pont hu podcast csatornák a Médiabirodalom lapcsoporthoz tartoznak!