Megan Thee Stallion bevállalós videóklippel droppolta „BOA” című dalát

A hiphop egyik legmerészebb dívája, Megan Thee Stallion a szó szoros értelmében is óriási csapást mér vadonatúj single-jével, a „BOA”-val. Az új track Megan vad ütemeit mutatja be LilJuMadeDaBeat zenei producer beatjei felett, amely Gwen Stefani 2004-es klasszikusát, a „What You Waiting For?” című gigaslágert mintázza.

„BOA” Megan kígyó tematikájának legújabb része, a legutóbbi megjelenéseket követően: a „HISS”-t 2024 januárjából és a „Cobra”-t 2023 novemberéből. Előbbi nemcsak a Billboard Hot 100 ranglista 1. helyén debütált, de ez lett az első szóló, női rapszám, amely a Billboard Global 200 világlista élén nyitott.

Megan érdekes megoldást talált arra, hogyan vezesse fel új, pikáns zenéjét, ugyanis a hetet azzal indította, hogy visszahozta a #MeganMonday freestyle-ozáson alapuló koncepcióját egy „I Think I love Her Freestyle” című felvétellel. A houstoni rapper YT-videójában Gucci Mane ikonikus dalának instrumentálja felett rappelt.

Az új track akkor érkezik, amikor Megan a „Hot Girl Summer” amerikai és európai turnéjára készül, a„BOA” videóklipje pedig külön figyelmet érdemel, hiszen amellett, hogy a 2000-es évek videójáték-kultúrájáról csupa, zseniális utalást helyezett el, maga az énekesnő is folytatja a kacérabbnál kacérabb szettjeinek bemutatását.