A LEGO Group piacra dobja az első sorozatot, amelyet a DreamWorks Animation Gabby’s Dollhouse című filmje ihletett

  • A Gabby’s Dollhouse egy vegyes médiás óvodai sorozat, amely egy animációs világba repíti a rajongókat, tele imádnivaló macskafigurákkal, akik Gabby babaházában élnek. A növekedési gondolkodásmódban gyökerező sorozat tevékenységalapú epizódjai önbizalomra, rugalmas gondolkodásra és a hibáiból való tanulásra ösztönöznek.
  • Az új LEGO® Gabby’s Dollhouse készletek ikonikus pillanatokat, karaktereket és jeleneteket tartalmaznak a sikershow-ból, és egyedülálló szerepjátékot kínálnak, amelyet a növekedési gondolkodásmód tananyaga ihletett.
  • A készletek már előrendelhetők

A LEGO Group és a Universal Products & Experiences összefog, hogy életre keltse a DreamWorks Animation óvodáskorúak sikersorozatát, a Gabby’s Dollhouse-t LEGO kockák formájában, bemutatva a népszerű globális sorozaton alapuló első termékcsaládját, amelyben négy új készlet áll rendelkezésre előzetesen. – Rendeld meg most és indul augusztus 1-jén.

A Gabby’s Dollhouse egy fantasztikus világba repíti a rajongókat, tele imádnivaló macskafigurákkal, kicsomagoló meglepetésekkel és végtelen kalandokkal, a vadonatúj LEGO termékcsalád pedig korlátlan játéklehetőségeket, kreativitást és képzeletet inspirál.

A sorozat a „növekedési gondolkodásmódra” ösztönöz, rugalmas gondolkodást, magabiztosságot és hibáinak megünneplését modellezi, Gabby hívószavaihoz híven: „Még nem jöttem rá” és „Fantasztikus kudarcot vallottam!”. A LEGO készletek egyedülálló szerepjátékot kínálnak a gyerekeknek, amelyek ötletes játékra és kreatív problémamegoldásra ösztönöznek. A kihívásokkal való szembenézés révén Gabby tehetős szelleme olyan módszereket modellez, amelyekkel a gyerekek megerősödnek, rugalmasak és kreatív megoldásokat találhatnak csapatmunkán keresztül, még akkor is, ha a dolgok először nem működnek. Az aspirációs sorozat osztja a LEGO márka értékeit a kreativitás, a szórakozás és a képzelet, valamint a vállalat azon vízióját, hogy a játékon keresztüli tanulás globális erőjévé váljon.

„Izgatott vagyok, hogy a Gabby’s Dollhouse világát tégla formában keltjük életre” – mondja James Stephenson, a LEGO Group vezető tervezője. „Határozottan hiszünk a játékon keresztüli tanulásban, és Gabby ezt páratlan kitartásával és szellemiségével testesíti meg. A Gabby’s Dollhouse minden macskaízű szobája egy történetet mesél el, vagy egy olyan képességre vagy kihívásra összpontosít, amellyel ő és barátai ott megküzdhetnek. Alig várom, hogy a gyerekek életre keltsék ezt az élményt otthonukban, díszleteket építve, problémákat megoldva és szerepeket játszva.”

„Nagyon örülünk, hogy a LEGO Csoporttal való együttműködésünket kiterjeszthetjük a DreamWorks Animation Gabby’s Dollhouse-jára” – mondta Joe Lawandus, a Global Toys & Hardlines, Universal Products & Experiences részlegének alelnöke és vezérigazgatója. „A Gabby’s Dollhouse azt nyújtja, amit a gyerekek a legjobban szeretnek – kicsomagoló meglepetéseket, miniatűr világokat és imádnivaló macskafigurákat –, a LEGO készletek pedig arra inspirálják őket, hogy otthon is játszanak a show-val azáltal, hogy fantáziájuk alapján alkotnak, terveznek és építenek, miközben rugalmas gondolkodást és problémát ösztönöznek. megoldás, akárcsak Gabby a sorozatban.”

A rajongók felfedezhetik a Gabby’s Dollhouse fantasztikus világát négy új LEGO készlettel, köztük egy megépíthető Gabby’s Dollhouse-val, amelyben nyolc színes szoba és egy eltolható macska-vator; egy Bakey with Cakey Fun játékkészlet konyhával és óriási cupcake-vel; Gabby és MerCat hajója és gyógyfürdője; és Kitty Fairy’s Garden Party faházzal, virágos kerttel és még sok mással!

A készletek már előrendelhetők a www.LEGO.com oldalon és a kiválasztott kereskedőknél, készen állnak a 2023. augusztus 1-i bevezetésre.

TOVÁBBI TERMÉKINFORMÁCIÓ ÉS ÁTTEKINTÉS:

  • LEGO® Bake with Cakey Fun (10785)
    o Életkor: 4+
    o 58 db
    o A legfontosabb funkciók és jellemzők a következők:

Tartalmaz egy Gabby minifigurát
Sütemény figura
-Egy összeépíthető kis konyha keverőedénnyel, hozzávalókkal és egyebekkel
Óriás cupcake díszítéssel és forgatható felső résszel
o Ár: 8,99 GBP / 9,99 € / 10,99 USD

  • LEGO® Gabby és MerCat hajója és gyógyfürdője (10786)
    o Életkor: 4+
    o A csónak méretei:
    o L: 5,5 hüvelyk (15 cm)
    o Szé: 4,5 hüvelyk (12 cm)
    o H: 2,5 hüvelyk (6 cm)
    o 88 db
    o A legfontosabb funkciók és jellemzők a következők:

Tartalmaz egy Gabby minifigurát és egy MerCat figurát
Építhető hajó és gyógyfürdő szalon
Kiegészítők, köztük napszemüveg, mentőmellény, tükör, hajápolási termékek és egy extra paróka Gabby számára
o Ár: 18,99 GBP / 20,99 € / 19,99 USD

  • LEGO® Kitty Fairy’s Garden Party (10787)
    o Életkor: 4+
    o A faház és a csúszda méretei:
    o D: 11 cm (4 hüvelyk)
    o Szé: 7 hüvelyk (17 cm)
    o H: 5 hüvelyk (13 cm)
    o 130 darab
    o A legfontosabb funkciók és jellemzők a következők:

A csomagban Gabby minifigura, Pandy Paws és Kitty Fairy figura található
Építhető faház ággyal és harapnivalókkal, kerttel virágokkal, csúszdával, hintával és körforgalommal
o Ár: 24,99 GBP / 29,99 € / 34,99 USD

  • LEGO® Gabby babaháza (10788)
    o Életkor: 4+
    o A babaház méretei:
    o D: 9 cm (3,5 hüvelyk)
    o Szé: 31 cm (12,5 hüvelyk)
    o H: 34 cm (13,5 hüvelyk)
    o 498 darab
    o A legfontosabb funkciók és jellemzők a következők:

8 színes szoba és egy tolós cat-a-vator
4 ikonikus karakter: Gabby minifigura, valamint Pandy Paws, MerCat és Cakey figurák
Tartozékok: banán, bogyó, cupcake, csésze, tál, üveg, olló, ecset, paletta, hajkefe, samponos flakon, könyv, virág, mikrofon, gitár, szaxofon és még sok más
o Ár: 69,99 GBP / 79,99 € / 79,99 USD