Túlfűtött bulidalokkal jelentkezik Jason Derulo és Taio Cruz

Kedvenc táncos-énekesünk, Jason Derulo egy újabb partydallal tért vissza. A „Tip Toe” a szupersztár következő, ötödik stúdióalbumának előfutára. Taio Cruzpedig néhány év után egy  igazán lendületes felvétellel jelentkezik. A „Row The Body” garantáltan minden testet megmozgat majd! Az újdonságok érdekessége, hogy mindkét dal kolloborátora napjaink egyik legfelkapottabb rappere, French Montana.

A ’777’ című nagylemez 2018 elejére várható, és olyan további Derulo-dalokat tartalmaz majd, mint a nyár bulislágere, a „Swalla” és a nemrégiben egy akció-videóval megjelentetett „If I’m Lucky”. A lemezzel kapcsolatban Jason ezt nyilatkozta: „Mindig olyan albumot próbálok írni, amiben benne van egy kis hullámvasút élmény – a lényeg, hogy egy percre se unatkozzanak a hallgatók. Ez a lemez egy kicsit más – érzékenyebb, mint az előzőek. Persze, lesznek partidalok rajta, de helyet kapnak olyan komolyabb, érzelmesebb számok is, amik tőlem kevésbé megszokottak.”

A mostani „Tip Toe” pont nem az emocionális felvételek körét bővíti, hanem egy tetőtől talpig bulidal, amiben Jason szerzőtársa French Montana volt. A számhoz készült videóklipben egy őrületes, túlfűtött partiba csöppenünk Jason jachtján, természetesen gyönyörű hölgyek társaságában.

                                                                    

Az elmúlt napok tartogattak még némi izgalmat a közönségnek, hiszen a brit énekes – dalszerző – rapper – producer Taio Cruz is egy újabb dinamitslágerrel tért vissza!

Taio Cruz 2008-ban adta ki első lemezét ‘Departure’ címen, azonban a világhírnevet ‘csak’ második albuma hozta meg neki. A ‘Rokstarr’-on olyan mai napig érvényes megahitek szerepeltek, mint a „Break Your Heart” és a „Dynamite”. Az énekes az utóbbi években a popszakma legnagyobb neveivel kollaborált- többek között David Guetta („Little Bad Girl”), Rihanna, Justin Timberlake, Flo Rida („Hangover”) és Jennifer Lopez is köszönhet egy-egy slágert Cruznak.

Az új, „Row Your Body” című számban partnere French Montana, aki mögött szintén elképesztő sikerek állnak: a világ 22. leghallgatottabb előadója Spotify-on, háromszoros Grammy jelölt, és legutóbbi „Unforgettable” című száma világszerte többszörös platinastátuszt ért el.  Montana több ígéretes kollaborációban is részt vett az utóbbi időben a Warner Music háza táján: David Guetta „Dirty Sexy Money”című számában és az imént bemutatott Jason Derulo felvételben, a „Tip Toe”-ban is ő működött közre.

 

Hazai forgalmazó: Magneoton / Warner Music