5 friss hazai tehetség mutatkozik be az MPW Recordings első kiadványán

Magyar Producer Workshop az ország egyetlen olyan gigantikus zenei kollektívája, ami a hazai producereket, énekeseket, dalszerzőket, zenészeket és DJ-ket fogja össze, és oktatja őket már közel 5 éve. A kezdeményezés több ezer tagot számlál. A közösség ápolása és az oktatás mellett nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy feltörekvő generációkat és új előadókat is támogassanak. 2022-ben létrehozták a Magneoton sublabeljeként az MPW Recordings dinamikusan növekvő inkubátor kiadóját, ahol friss produkcióknak segítenek az elindulásban és az első kiadós tapasztalatok megszerzésben.

A “Vol. 1” című bemutatkozó kiadvány rögtön egy olyan EP, ahol 5 különböző tehetség 5 különböző stílusban mutatkozik be, nekivágva a zenei karrier hosszú és rögös útjának. LubaLeft “Porcelán” című dala egy igazi popsláger várományos, a DreamFlow zenekar szintén könnyed pop sikerekre pályázik a “Csak játszom” című felvétellel.

FELLA$ egy tehetséges hiphop produkcióként mutatkozik be a csodás Lodyna vokáljával a “DREAM$” című újdonságban. Lodyna közreműködik még az egyik új elektronikus zenei tehetség, Yörv dalában is: egy dance-pop dalt készítettek “Running Away” címmel. Végül ha már elektronikus zene, akkor nem maradhat ki a StereoSound “Can You Feel It” című trackje, ami biztos minden hazai tánctéren jól fog teljesíteni.

HALLGASD MEG »