4G LTE fejlett mobil vezeték nélküli hotspot

A Tenda 4G185 egy intelligens mobil vezeték nélküli hotspot, amit magaddal vihetsz utazásra, üzleti utakra, szabadtéri tevékenységekre vagy ahová csak szeretnéd. Támogatja az általános 4G protokollt, így rendkívül egyszerű a használata, csak helyezd be a SIM kártyát és máris használható. A 4G185 a legújabb generációs 4G LTE hálózatot használja, és az adatátvitel sebessége elérheti a 150Mbps-ot, így a HD filmeket megszakítás nélkül élvezheted, másodpercek alatt tölthetsz le fájlokat vagy tarthatsz videókonferenciát problémamentesen. A Tenda 4G185 2100 mAh akkumulátort tartalmaz, amely 10 készüléket egyidejűleg 6 órán keresztül képes kiszolgálni. Ugyanakkor egyszerűen megoszthatod a fényképeket, zenéket, videókat és fájlokat vezeték nélkül, a Micro SD memóriakártya segítségével. A színes TFT-kijelzővalós időben mutatja a készülék állapotát.

Főbb jellemzői
• Fejlett 4G LTE, akár 150 Mbps adatátvitel sebességgel támogatja az FDD LTE, TDD LTE technológiát, kompatibilis a WCDMA, TD-SCDMA, EDGE, GSM mobil protokollal
• Legfeljebb 10 WiFi modul csatlakoztatható egyszerre
• Nagy teljesítményű 2100 mAh újratölthető akkumulátor 6 órán keresztül használható
• Támogatja a Micro SD memóriakártyát, ezzel akár 32 GB szabad tárolóhelyet kínál
• Támogatja a különböző típusú WiFi eszközöket, például PC-t, táblagépet, laptopot, notebookot és okostelefont egyaránt.

Szkenneld a QR-kódot, majd kapcsolódj automatikusan a WiFi hálózathoz Használd a Tenda APP „Scan connect WiFi” funkciót a QR-kód beolvasásához (duplán nyomd meg a WPS gombot, majd ezután megjelenik a képernyőn), így automatikusan csatlakozhatsz a 4G185 WiFi-hez.

Fejlett 4G LTE, gyorsabb sebesség és annál több szórakozás
A legújabb generációs fejlett 4G LTE hálózat támogatásával a 4G185 akár 150Mbps letöltési sebességet és 50 Mbps feltöltési sebességet is elérhet, így megszakítás nélkül élvezheted a HD filmeket vagy azok letöltését, illetve könnyen csatolhatsz fényképeket és fájlokat.

Vezeték nélküli megosztás Micro SD memóriakártyával WiFi-n keresztül
A WLAN-on keresztül egyszerűen megoszthatod a fényképeket, zenéket, videókat vezeték nélküli hálózaton keresztül Micro SD memóriakártya segítségével, így akár 32 GB tárhelyed is lehet útközben.

Egyszerű kapcsolat, támogatja a One key csatlakozást
Támogatja a WPS-t (WiFi Protected Setup) az egy kulcsos csatlakozáshoz, és a WPS által a 4G185 készüléken további biztonságos kapcsolatot hozhatsz létre.

A színes TFT kijelző mutatja a valós idejű működési állapotot, az SSID-t és a hotspotot
Az intuitív kijelzőn az áramlási adatok költségének túlterhelését mutatja, miközben sokkal több információt jelenít meg a 4G185 készülék működési állapotáról, például a fennmaradó időről, az akkumulátor élettartamáról, a jelerősségről, a WiFi állapotról, a felhasználók számáról és az új SMS üzenetekről. Mindeközben, a WPS gomb kétszeri megnyomásával láthatod az eszköz SSID-jét és jelszavát, így nem kell eltávolítanod a 4G185 hátlapját ezeken adatok eléréséhez.

Kiváló kompatibilitás
Világszerte közel 300 különböző mobil ISP-vel rendelkező hálózattal kompatibilis, nagy nemzetközi internetszolgáltatókkal tesztelve, mint például a China Mobile, a China Unicom, a China Telecom; Vodafone, BT, PTCL, MTN, SMART, Orange, STC, Ooredoo, SFR Telecom, T-Mobile,Beeline, Tele2. Bárhol is legyél a világban, biztosan problémamentesen használhatod az internetet.

Egyszerű kezelhetőség a Tenda MiFi App alkalmazással
A Tenda MiFi App segítségével könnyen hozzáférhetsz és kezelheted a routerhez csatlakoztatott iOS/Android eszközöket. Az alkalmazás lehetővé teszi az SSID és a WiFi jelszó megváltoztatását, az akkumulátor állapotának megtekintését, a fel- és letöltési sebességet adatátviteli információk meghatározása érdekében és a képek, videók, zenefájlok megosztását a 4G185 és az iOS/Android készülékek között.