3 tipp a problémás bőr kezelésére

Vess véget a pattanásoknak az ARTISTRY essentials segítségével

Sajnos a bőrproblémák nem csak a kamaszok életét nehezítik meg. Vannak, akiknek a száraz bőr, másoknak a zsíros, olajos, pattanásos bőr okoz gondot. Az ARTISTRY essentials hatékony és természetes összetevőivel, most erre ad megoldást. Figyeld a legfőbb tippjeinket és alkalmazd őket rendszeresen a szép, sima, egészséges bőrért!

TONIKKAL A TISZTA BŐRÉRT

Használj tonikot reggel és este! Ez tisztít és fertőtlenít is! Segíti az elhalt bőrsejtek eltávolítását, hámlaszt, csökkenti a pattanások súlyosságát és lehetővé teszi a bőr gyógyulását. Vess véget a pattanásoknak és a bőrhibáknak a NUTRILTE acerola cseresznye kivonatot tartalmazó ARTISTRY essentials Pattanás elleni frissítő arctonikkal. Nem szárít, nem irritál és minden pattanásra hajlamos bőrnek megfelel.

Ajánlott fogyasztói ára:6 600 Ft

HIDRATÁLJ!

Attól, hogy a bőröd zsírosabb, ugyanúgy szüksége van a hidratálásra! Ilyen esetben viszont arra figyelj, hogy vizes bázisú krémet használj az arcodra. Szüksége van a bőrödnek a vitaminokra is! Ha nem hidratálsz, vízhiány alakulhat ki, a zsíros bőr ellenére. Próbáld ki az ARTISTRY essentials olajmentes, könnyű ápolókrémet, ami segíti a zsír szabályozását is.

MÉLYTISZTÍTÁS, A HOSSZAN TARTÓ EREDMÉNY ÉRDEKÉBEN

Figyeld a bőröd, mire van szüksége! Igény szerint használd az illatmentes, ARTISTRY™ essentials Pattanás elleni zselés bőrápolóját, ami a varázsmogyoró, szalicilsavat és zöld tea együttes erejével bejut a bőr mélyebb rétegeibe, hogy szembe szálljon a pattanásokkal. Természetes eredetű, hatékony összetevői segítenek abban, hogy bőröd újra szép és egészséges legyen.

Ajánlott fogyasztói ára:7 400 Ft

+1 NE NYOMKODJ!

Tiszta kézzel se! Bízd profira, mert rossz technikával nem ki, hanem csak szétnyomod a bőröd alatt összegyűlt szennyeződéseket és zsírt.