Főszerepben a gőzállomások

Főszerepben a gőzállomások

Megvilágítjuk a szebb jövőt

Szeptember, a hónap, amely elhozza nekünk a nyár visszhangját, de ugyanakkor már érződik a levegőben, hogy az ősz feltartóztathatatlanul közeledik. Az a hónap, amikor véget érnek a vakációk, és a gyerekek újra beülnek az iskolapadba, a kisebbek pedig óvodába mennek. Az a hónap, amikor újra kezdődik a korán kelés, a sosem tudunk időben elindulni érzés. Pont ezekben a feladatokban lesz az új, Tefal gőzállomás termékcsalád a segítségére! A gőz erejének köszönhetően ruhái már egyetlen simítás után vasaltak és fertőtlenítettek lesznek, és ahogy egyre hamarabb sötétedik, biztosan értékeli majd a vadonatúj és verhetetlen képességét, mégpedig hogy megvilágítja a vasalt ruhát! Így a legkisebb gyűrődés sem marad észrevétlen!

Reggel, amikor megszólal az ébresztő, azt sem tudja, hol áll a feje? Gyorsan el kell készíteni az uzsonnát, kikészíteni a gyerekek ruháit, és jó, ha legalább egy kávé belefér, mielőtt indulhatunk a szokásos iskolai-óvodai körútra… A szekrényből elővett ruhák, amelyek elméletileg ki vannak vasalva, csak beléjük kellene bújni, úgy néznek ki, mintha vasalót nem is láttak volna, pedig a tavalyi első tanítási nap óta türelmesen várják a polcokon, hogy újra előkerüljenek. Sebaj! A gőzállomások hatalmas előnye, hogy gyorsan felmelegednek és nagyon könnyen kezelhetők. Gőznyomásuk, azaz a gőz ereje nagyon magas, így a ruhanemű már egyetlen simítás után gyűrődésmentes lesz. A gőzállomást használhatja a selyemblúzok kíméletes vasalásához és a drapériák fertőtlenítéséhez is, ami ma már életünk szerves részét képezi. A függőleges gőz lehetővé teszi, hogy az anyagot függőlegesen vasalja a fogason, vagy “helyben” (például a függönyöket). És végül, de nem utolsósorban, újdonságunk a Tefal Pro Express Vision, mely meg is világítja a folyamatot!

A Tefal Pro Express Vision gőzállomás (GV9820) a gőzállomások szuperhőse. Még nagyobb teljesítményű, még kompaktabb és még magasabb szintre emeli a vasalást. A gyors és tökéletes eredményt biztosító erőteljes gőzölés másodpercek alatt megszabadítja a ruhaneműt minden gyűrődéstől. Ez a nagy teljesítményű gőzállomás számos kibővített funkcióval rendelkezik, mint például a vasaló fogantyúján található előre beállított programok szélesebb választéka, vagy a gőzmennyiség automatikus beállítása.

A Smart Steam rendszer például automatikusan elkezdi kibocsátani a gőzt, amikor elkezdi a vasalást, és kikapcsolja, amikor a vasaló függőleges helyzetbe kerül. Az Anti-drip csöpögésgátló funkció megakadályozza, hogy vasalás közben víz csöpögjön, és csúnya foltokat hagyjon a ruhákon. A Tefal Pro Express Vision nagy, kivehető, 1,2 literes víztartállyal rendelkezik, így nem kell állandóan újratöltenie a vizet. A 9 baros szivattyúnyomás, valamint a 750 g/perc extra erős gőzfúvás és az akár 180 g/perc folyamatos gőzteljesítmény még a legmakacsabb gyűrődéseket is kivasalja. A gőz intenzív ereje a baktériumok, vírusok és csírák 99,99 %-át elpusztítja. A Durilium AirGlide Autoclean vasalófelület a legnagyobb csúszásállóságot biztosítja a gyors és kényelmes vasaláshoz, miközben optimális gőzeloszlást is nyújt. Az Autoclean felületnek köszönhetően a vasaló felülete hosszú ideig makulátlan, tökéletes állapotban marad. A készülék kivehető vízkőgyűjtővel is rendelkezik, ami egyszerű karbantartást és hosszan tartó teljesítményt biztosít. A továbbfejlesztett csendes üzemmód technológiának köszönhetően a készülék a korábbi termékcsaládhoz képest akár kétszer olyan csendes. Legyen élmény a vasalás! Ajánlott fogyasztói ára 199 990 HUF.

A Tefal Pro Express Vision gőzállomás (GV9812) az új Smart LED Vision funkcióval megvilágítja a vasalt ruhaneműt, így bármilyen helyiségben és bármilyen megvilágításban is van, jól látja majd amin dolgozik. A vasaló hegyén elhelyezett lámpa, automatikusan bekapcsol, amint a gép vízszintes helyzetbe kerül, így könnyítve meg a vasalást. Minden gyűrődést megvilágít, hogy a vasalás gyorsabbá, hatékonyabbá, de kényelmesebbé és egészségesebbé is váljon, hiszen nem kell annyit görnyednie a ruhanemű fölé, hogy lássa, nem gyűrött-e még valahol. A nagynyomású vízmelegítő fejlett technológiája felülmúlhatatlan, professzionális szintű eredményt biztosít otthonának kényelmében, még a legigényesebb ruhák ápolása esetén is. Ez a könnyen kezelhető, nagynyomású gőzállomás a nagynyomású vízmelegítő és a folyamatos, akár 180 g/perc gőznyomás kombinációjának köszönhetően jelentősen gyorsabb vasalást és maximális hatékonyságot garantál, míg az intenzív, 700 g/perc gőzfúvás és az akár 8,1 bar gőznyomás a legmakacsabb gyűrődésekkel is megbirkózik. A nagynyomású gőz mélyen behatol a szövetbe, így garantált a 100 %-os hatékonyság, és a vasalási idő akár a felére is csökken! A maximális kényelem érdekében az intuitív Direct Control kezelőpanel közvetlenül a vasaló fogantyúján található, ahol három előre beállított program közül választhat. Ideális a rohanó reggeleken, hiszen a készüléknek köszönhetően pillanatok alatt, tökéletesen ápoltan indulhat el otthonról. A kivehető, nagy kapacitású víztartály akár 90 perces vasalást is lehetővé tesz, kialakítása praktikus, a víz feltöltése egyszerű. A hőmérséklet és a gőznyomás kombinációjának köszönhetően ez a gőzállomás a baktériumok 99,99 %-át képes eltávolítani minden vasalandó textíliából. Ajánlott fogyasztói ára 169 990 HUF.