A Ghostrunner Cyberpunk akciója

A Ghostrunner Cyberpunk akciója


Mostantól elérhető PlayStation 5, Xbox Series X | S rendszeren
Társkiadók 505 Games and All In! A játékok, a One More Level, a 3D Realms és a Slipgate Ironworks ™ fejlesztők és partnerek mellett ma piacra dobják a Ghostrunner, a kritikusok által elismert első személyű cyberpunk parkour akciójáték fizikai és digitális PlayStation 5 és Xbox Series X | S verzióit. Az Xbox One és a PlayStation 4 verziók tulajdonosai ingyen frissíthetnek új generációs konzoljukra.
Szálljon át a Ghostrunner lenyűgöző neonképein, amelyeket most az utófeldolgozó HDR és a sugárkövető hűségmód fokoz. Méretezze meg a Dharma -tornyot egy -egy fal mellett, gyors és gyors, parkour -készségekkel, 4K/120 FPS sebességgel. A 3D térbeli hangzás kiegészíti a Daniel Deluxe pulzusmérő elektronikus hangsávját, így a katana és a gravitációt megvető ugrások minden lendülete hatásosabb. Érezze a műveletek súlyát a PlayStation 5 haptikus visszajelzéseivel.

A Ghostrunner PlayStation 5 és Xbox Series X | S verziói az elmúlt évben megjelent One More Level összes játékmódot tartalmazzák. A csataidő maga Kill Run módban. Ragadja meg Jack halálos mozgékonyságát és kegyelmét a Fotó móddal. Alkalmazkodjon vagy haljon meg a roguelike ihlette Wave Mode-ban. Még az esélye is minden egyes ütés-egy-ütés összecsapásnak a Segédmóddal: adjon hozzá egy további életet, lassítsa le a játékot, hogy segítsen a reakcióidőkön, és rövidítse le a lehűlési időt, hogy gyakrabban használhassa a képességeket.

A Ghostrunner ma jelenik meg PlayStation 5 és Xbox Series X | S rendszeren a fizikai kiskereskedelmi üzletekben és a digitális kirakatokban 29,99 USD / 29,99 € / 24,99 GBP áron, és már elérhető PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Amazon Luna és PC -n is a Steamen keresztül , az Epic Games Store és a GOG.

A Ghostrunner -t a H2 Interactive teszi közzé Ázsiában a Nintendo Switch és a PlayStation számára, a japán megjelenési dátumot a H2 közli.