Az Acer új monitorokat és 4K projektort mutat be az otthoni szórakoztatáshoz

Az Acer bejelentette projektor- és monitorcsaládjának frissítéseit, új lehetőségeket kínálva a játékosoknak és az otthoni szórakoztatás szerelmeseinek. Az új 4K lézerprojektor nagy teljesítményt és nagy ECO hatékonyságot hoz a mainstream piacra. Két új monitor is elérhető, az egyik WQHD IPS kijelzővel az otthon dolgozó és játszó profiknak, a másik pedig WQHD 300 Hz-es panellel a játékosoknak.

“A világjárvány megváltoztatta az emberek munkához és szórakozáshoz való hozzáállását” – mondta Victor Chien, az Acer Inc. digitális kijelző üzletágának elnöke. “Azok az emberek, akik notebook-on végzik a munkájukat, monitorokba fektetnek be, és egyre több család fedezi fel a házimozi technológiát. Mindent megteszünk, hogy rugalmasan reagáljunk és kielégítsük ezt az új keresletet.”

Acer L811 lézerprojektor – ultra rövid vetítési sokoldalúság

Az Acer L811 egy ultra-rövid vetítési távolságú lézerprojektor, amely HDR10-kompatibilis 4K felbontást és 3000 lumen fényerőt kínál a hihetetlen házimozi élmény érdekében. A mindössze 0,312 méterről (1,02 láb) 120 hüvelykes vetítésre képes készülék legyőzi a szűk helyek korlátait, így lehetővé teszi, hogy egy kis helyiségben is nagy képernyőnek megfelelő felülettel dolgozhassunk. A kiváló képminőséget tovább javítja a 2.000.000:1 kontrasztarány, amely mély feketéket tesz lehetővé, míg az Acer LumiSense technológia képkockánként elemzi a tartalmat, majd dinamikusan beállítja a fényerősséget, hogy a lehető legjobb képminőséget biztosítsa. A tartalmak 3D-ben is kivetíthetők 144 Hz 24P sebességgel 3D Blu-ray révén.

A projektor előre telepített marketplace-szel rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy rögvest a dobozból kivéve – vezeték nélkül – számos streaming szolgáltatást, közösségi médiaplatformot és egyebeket élvezhessenek. A felhasználók a tartalmakat vezeték nélkül is tükrözhetik Miracaston keresztül, ha Android vagy Windows eszközöket használnak, vagy EShare-en keresztül, ha iOS vagy Android rendszert használnak. Az alacsony bemeneti késleltetés, az 1080p 240 Hz-es beállítási lehetőség és az Acer TrueHarmony™ technológiával továbbfejlesztett két beépített 10W-os hangszóró javítja a videó és a hang minőségét, míg az Acer EcoProjection technológiája akár 66%-kal csökkenti a készenléti energiafogyasztást, annak érdekében, hogy a lézer élettartamát 30.000 órára növelje. A projektor támogatja a 24/7 folyamatos vetítést is, így a felhasználók megbízható és kiváló minőségű vetítést kapnak, amikor csak szükségük van rá.

Az IP6X “porálló” tanúsítvánnyal, amely a szilárd részecskék számára elérhető legmagasabb fokozat, az L811 egy nagyon tartós projektor, amely még poros vagy kültéri környezetben is megbízható teljesítményt nyújt. Innen a felhasználók beállíthatják a keystone-t (trapéz korrekció) és a vetítés mind a négy sarkát, hogy könnyedén alkalmazkodjanak a meglévő tartókhoz vagy falfelülethez, és megfeleljenek egyedi életterükhöz.

Nitro XV2 sorozat – komoly IPS játékmonitorok

A Nitro XV272U KF egy 27 hüvelykes WQHD monitor, amely 300 Hz-es frissítési frekvenciával büszkélkedhet a zökkenőmentes vizuális megjelenítés érdekében. Az AMD FreeSync™ Premium technológia tovább javítja a vizuális teljesítményt azáltal, hogy a kijelző frissítési frekvenciáját a GPU-éhoz igazítja, így kiküszöböli a szaggatott játékmenetet. Az alacsony, 0,5 ms-os (G-to-G) válaszidő[ ] tovább javítja a képminőséget, gyakorlatilag áthidalva a képernyőn gyorsan mozgó objektumok elmosódását, lehetővé téve a villámgyors játékreakciókat, míg az Acer Black Boost technológia megkönnyíti a részletek, például a rejtett ellenségek kiemelését sötét környezetben.

A VESA DisplayHDR™ 600 tanúsítvánnyal rendelkező monitor kihasználja a DCI-P3 színskála 90%-os lefedettségét és a Delta E<1 színhelyességi besorolást, hogy a játékok még élethűbbnek tűnjenek. Az Acer Agile-Splendor IPS panelje nagy kontrasztot és élénk színeket biztosít még széles betekintési szögek mellett is, míg az Acer Vision Care 3.0 technológia számos olyan funkciót hoz, amely segíthet csökkenteni a szem megerőltetését a hosszabb használat során a kényelmesebb nézési élmény érdekében. Például az Acer LightSense érzékeli a környezetben lévő környezeti fény mennyiségét és ennek megfelelően állítja be a kijelző fényerejét, az Acer ColorSense pedig a kijelző színhőmérsékletét a környezet színhőmérsékletéhez igazítja. Ezen kívül a monitor TÜV/Eyesafe tanúsítvánnyal rendelkezik.

A Nitro XV272U KF monitor egy Ergostand állványt kapott, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megtalálják a tökéletes betekintési szöget a dőlés, a magasság, az elfordítás és a pivot beállításával. A termék tartalmazza továbbá az Acer Display Widget-et, amely lehetővé teszi a játékosok számára a színbeállítások automatikus beállítását és a 11 előre beállított képernyő-kapcsolási konfiguráció közül való választást, hogy egyszerűsítse a több ablak rendben tartásának folyamatát.

Acer CB273U monitor – professzionális teljesítmény

Az Acer CB273U egy 27″ WQHD (2560×1440) IPS monitor, amely élénk 8-Bit színeket jelenít meg, így kiválóan alkalmas fotószerkesztésre és tervezésre. A HDR10 támogatás mélyebb feketéket és ragyogóbb fehéreket tesz lehetővé, a színeket Delta E<1 színpontossággal mutatja be. Azoknak az alkotóknak, akik szeretnek mellékesen játszani, az AMD FreeSync gördülékenyebbé teszi a játékokat, és csökkenti a késleltetést a gyakorlatilag elmosódásmentes képek érdekében, amit tovább fokoz az 1 ms-os Visual Response Boost (VRB).

Az Acer CB sorozatú monitorai támogatják a 178 fokos széles betekintési szöget és dokkoló állomással rendelkeznek, így a felhasználók tökéletes, rendetlenségtől mentes munkaterületet hozhatnak létre, amelyet csak egyszer kell beállítani. A dokkoló tartalmaz egy 90W-os USB Type-C portot, amely támogatja a notebookok áramellátását, egy RJ45 Gigabit Ethernet portot és egy beépített KVM kapcsolót, amely lehetővé teszi az asztali számítógépek és laptopok közötti váltást anélkül, hogy monitorokat, billentyűzeteket vagy egereket kellene cserélni.

A monitor TÜV/Eyesafe tanúsítvánnyal rendelkezik, és számos technológiát tartalmaz a lehető legkényelmesebb megtekintési élmény érdekében, beleértve az Acer BlueLightShield™ Pro technológiát, az Acer Flickerless technológiát a képernyő villódzásának kiküszöbölésére, és az Acer alacsony “sötétedési”(low dimming) technológiát. A még további személyre szabhatóságot lehetővé téve a monitor Ergostand-je lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megtalálják a tökéletes betekintési szöget a monitor dőlésének, magasságának, forgatásának és elforgatásának beállításával.

Árak és elérhetőség

Az Acer L811 projektor (UL5630) novembertől lesz kapható az EMEA térségben 2,599 euróért, Kínában pedig szintén novembertől 29,999 RMB-ért.

A Nitro XV272U KF monitor novembertől lesz kapható Észak-Amerikában 1,099.99 USD áron; az EMEA régióban is novembertől 1,149 EUR áron; illetve Kínában szintén novembertől 6,999 RMB áron.

Az Acer CB273U monitor novembertől lesz kapható Észak-Amerikában 439,99 USD áron, az EMEA régióban is novembertől 449 EUR áron, Kínában pedig szintén novembertől 2.999 RMB áron.

A pontos specifikációk, árak és elérhetőségek régiónként változnak. Ha többet szeretne megtudni az elérhetőségről, a termék specifikációiról és az árakról az egyes piacokon, kérjük, lépjen kapcsolatba a legközelebbi Acer irodával a www.acer.com címen keresztül.

Ez is érdekes lehet...