Újabb lépés a tökéletes televízió felé – a Philips két új OLED+ modellt hoz forgalomba

Újabb lépés a tökéletes televízió felé – a Philips két új OLED+ modellt hoz forgalomba

A Philips TV és a Bowers & Wilkins szokás szerint egyedülálló hanggal és látvánnyal kápráztatja el vásárlóit

A Philips TV és a hangrendszerek elismert szakértőjének számító Bowers & Wilkins ismét nyerő párosnak bizonyult. A két márka együttműködésének eredményeként született OLED+ készülékek egészen új jelentést adnak a „kiváló” szónak. Az új Philips OLED+986 és OLED+936 minden eddiginél jobb teljesítményt nyújtanak, ráadásul az OLED+936 az EISA legjobb házimozi televíziókészülékeknek járó Home Theatre TV 2021-2022 díját is elnyerte.

Akárcsak elődeik, a most megjelenő készülékek is az európai formatervezés legmagasabb fokát képviselik. Az elegáns külsőt eredeti Kvadrat szövetből, üvegből és fémből álmodták meg, a csúcsminőségű távirányító tokja pedig valódi Muirhead gyártmányú bőrből készül. A korábbi modellek tökéletesítésével az OLED+986 és az OLED+936 televízióknál a hangfalak dobozának elülső nyílását immár apró lyukú rostély védi, a dobozok teteje pedig Kvadrat szövetborítást kapott.

Felülmúlhatatlan audiovizuális élmény

Mind az OLED+986, mind pedig az OLED+936 készülékek a legmodernebb, nagy teljesítményű OLED képernyőkkel vannak felszerelve, melyek bemenettől függetlenül fokozott képélességet, jobb kontrasztot és megbízhatóbb színhűséget (ideértve a bőrszínt is) biztosítanak. Ezeknek a felső kategóriás televízióknak a képe valóban borotvaéles, a néző pedig a maximálisan felhasználóbarát megoldásokat kihasználva a számára legmegfelelőbb fényerőt állíthatja be, akár éjjel, akár nappal kívánja használni a készülékét.

Nem csak maga a kép ragadja azonnal magával a nézőt. Az új készülékek az egyedülálló Philips Ambilight technológiával – a képernyő mind a négy oldalán megjelenő dinamikus fényjátékkal – otthonunkba utolérhetetlen moziélményt varázsolnak. A képkockák közti elmosódásmentes, ugyanakkor teljesen valósághű átmenetet és rendkívüli képélességet biztosító Fast Motion Clarity módot a videójátékok szerelmeseinek fejlesztették ki.

Az OLED+936 és OLED+986televíziók páratlan hangminősége az optimalizált Bowers & Wilkinshangfalnak köszönhető, mely a jelenleg elérhető legrealisztikusabb hanghatásokat biztosítja a zavartalan televíziózáshoz.

Philips OLED+986 – A jövő televíziókészüléke

A 65” méretben kapható, páratlan képet és korábban soha el nem ért hangminőséget garantáló OLED+986 valóban a jövő televíziója. A vállalat első osztályú anyagokból gyártott, kifinomult formatervezésű csúcsmodellje bárhol magára vonja a figyelmet, még akkor is, ha nincs bekapcsolva. Ha pedig leülünk elé, úgy fogjuk érezni magunkat, mintha a moziban lennénk.

Az OLED+986 hangminőségében a „legvájtfülűbb” felhasználó sem fog hibát találni. A készülék nemcsak tévénézés közben biztosít tökéletes hangot, hanem önálló zenelejátszó rendszerként is.

A hangfal ennél a modellnél is a televízió alá került, legfelül a kis méretű, magas hangú (tweeter) hangszóróval, mely a fő hangkimenet legapróbb részleteit is képes elkülöníteni.

A hangrendszert úgy tökéletesítették, hogy a stúdióhangzás a lehető legnagyobb térben érvényesüljön, mégpedig úgy, hogy a párbeszédek a képernyő közepe irányából érkezzenek, miközben a többi hang az egész szobát betölti a néző körül. Mindez kivételesen tiszta és nagy felbontású hangélményt nyújt, olyan mintha a moziban ülnénk. Ez a fantasztikus hangrendszer a Philips TV négyoldali Ambilight fénymegoldásával kombinálva mindenkit elvarázsol.

Philips OLED+936 – Új csúcsokon a televíziózás audiovizuális élménye

A 48”, 55” és 65” méretekben kapható OLED+936 kép- és hangrendszereesetében is többféleújítást alkalmaztak, melyek a korábbi modellekhez képest a piacon jelenleg elérhető legmagasabb minőséget képviseli.

Mindent egybevetve egy fokozott precizitású, kiválóan irányítható, nagy teljesítményű készülékről van szó, mely javított felbontás mellett rendkívül energikus, a képi világ és a hangzás teljességgel betölti körülöttünk a teret. A bravúros formatervezési megoldások máris meghódították a nemzetközi elektronikai magazinokat tömörítő Expert Imaging and Sound Association (EISA) tagjainak szívét, hiszen a modell elnyerte a legjobb házimozi televíziókészüléknek járó Home Theatre TV 2021-2022 díjat.

A különálló Bowers & Wilkins hangrendszer továbbra is kiszűri az összes nemkívánatos rezonanciát és kristálytiszta hangzást biztosít. A letisztult kialakítású, hajlított fémházba épített hangfal egyben a készülék asztali konzoljául is szolgál. A modell az OLED+986-hoz hasonlóan a falra is felszerelhető.

A Movie, a Game és a Personal módok használatával a televízióból és a hangrendszerből olyan együttest alakíthatunk ki, mely filmnézés, játék vagy zenehallgatás közben egyaránt tökéletes elmélyülést tesz lehetővé.

Az OLED+936 modern hangrendszere a Philips TV négyoldali Ambilight fénymegoldásával kombinálva továbbra is egyedülálló tévézési élményt nyújt.

Az OLED936 modellek 2021 őszétől lesznek elérhetőek a magyar TV piacon.