Az önbizalom kódja nőknek

Az önbizalom kódja nőknek

Katty Kay és Claire Shipman: Az önbizalom kódja nőknek
A magabiztosság tudománya és művészete
Fordító: Kertész Edina

Önbizalom. Mindannyiunknak szüksége van rá, de sokszor elérhetetlennek tűnik. Vajon a szerencsés kiválasztottak génjeibe van kódolva, vagy akárki felépítheti magában? Miért küzdenek még a legsikeresebb nők is kétségekkel önmagukat illetően? Mi az önbizalom titka, és hogyan lehetsz magabiztosabb?

Az önbizalom kódja nőknek szerzői, Katty Kay és Claire Shipman újságírók az önbizalom génje után kutatva, pszichológus szakembereket is megkérdezve arra jutottak, hogy ez a fontos tulajdonság az agyban gyökerezik. Ennek fényében elmagyarázzák, miképpen kezdj el cselekedni és kockázatot vállalni az önbizalmad tudatos növelése érdekében, s milyen hatással lesz mindez az agyműködésedre. Könyvükben tehát megmutatják, hogyan lehetsz az igazi önmagad. Tapasztald meg te is az önbizalom erejét, aztán csak figyeld, hogyan változik ettől az életed!

„Kay és Shipman új megvilágításba helyezik az önbizalomnak a nők sikerességében betöltött szerepét. Gyakorlati tanácsokat kínálnak, és egy reménytelibb jövő képét.”

Sheryl Sandberg, a Facebook ügyvezető igazgatója és a Dobd be magad! – Nők több szerepben című könyv szerzője

Tervezett megjelenés: 2020.10.05.
Oldalszám: 296 oldal
Méret: 130 x 200 mm
Kötés: füles, kartonált
Ár: 3699 Ft
ISBN: 978 615 6058 23 2

Előrendelhető itt.