Nagyobb alkotói szabadság tartalomalgyártóknak

HP Spectre x360 15

Teljesítmény: Az ideális hőleadás érdekében újratervezett HP Spectre x360 15 a vállalat eddigi legerősebb Spectre gépe, amely akár tizedik generációs Intel® Core™ i7 processzoral és NVIDIA® GeForce grafikával érkezik, akkumulátora pedig akár 17 órás üzemidőt is képes biztosítani2.

 Tartalom: A 90 százalékos kijelző-test aránynak, a 15,6 colos 4K OLED kijelzőnek1 és a 30 százalékkal szélesebb színskálát2 megjelenítő DCI-P3 színtartománynak köszönhetően a tartalmak sosem látott színhűséggel jelennek meg.

Mobilitás: A legújabb Intel® Wi-Fi 6 technológiával a fájlátvitel sebessége akár háromszorosa lehet a Wi-Fi 5 mellett elért sebességnek3, a hálózat beállítását pedig a Network Booster segítségével a felhasználók a HP Command Centerből végezhetik.

Biztonság: Tízből hat felhasználó fizikailag is eltakarja a laptopja webkameráját, hogy biztonságban érezze magát vagy megelőzze a kamera feltörését4. A Spectre x360 15 ezért a HP legkisebb, 2,2 mm-es infravörös biztonsági kamerájával érkezik. A HP Webcam Kill Switch funkcióval, külön némító gombbal, a billentyűzeten található ujjlenyomat-olvasóval, valamint Express VPN és LastPass szolgáltatásokkal a felhasználók bárhol, bármikor biztonságban tudhatják a munkájukat vagy alkotásaikat.

A HP Spectre x360 15 precíziós CNC megmunkálású alumíniumból készült, egyedi kialakítású gép, lekerekített sarkokkal. Az iparágban vezető, 90 százalékos kijelző-test arány1 mellett pedig az alsó és felső kávák mérete is 60 százalékkal csökkent.

HP ENVY 32 All-in-One (AiO)

Alkotás: Az új ENVY 32 AiO eszközzel az ötletek valósággá válnak. Az akár 65 wattos, kilencedik generációs Intel® Core™ i7 proceszorok5, az NVIDIA® GeForce® RTX 2080 grafikus kártya, az akár 32 GB-os DDR4 memória és az akár 1 TB-os SSD6 vagy kettős tárhely opciók hatékonyabbá teszik a munkát, még a nagyobb fotós vagy videós projektek esetében is. Az ENVY 32 AiO az első all-in-one készülék, amely tagja az NVIDIA RTX Studio programjának. A modern alkotók számára készült RTX Studio több mint 40 vezető kreatív- és tervezőprogramot képes futtatni az RTX által felgyorsított ray tracing és AI alapú technológiákkal, így jelentősen felgyorsítja az időigényes feladatokat, például a nagyfelbontású videók valós idejű szerkesztését.

Audio élmény: A világ legnagyobb hangerejű AiO eszköze7, amely Advanced Audio Stream technológiával érkezik8 és páratlan hangzást kínál extra hangszórók használata nélkül. A kiváló hangminőséget az eszközbe egyedileg beépített Bang&Olufsen elülső hangszórók és a mélynyomók garantálják. Ezekkel az audiófájlok élőben szerkeszthetők és játszhatóak vissza. A felhasználók kedvenc zenéiket akkor is streamelhetik a telefonjukról az eszköz hangrendszerén, ha a PC ki van kapcsolva.

Kialakítás: A szilárd aluminium talpakon álló, teljesen üvegből készült kijelző, matt Alkony Fekete színével, a sötét kőris fabetétekkel és akusztikus szövetborítással prémium megjelenést biztosítanak az ENVY 32 AiO eszköznek, amely egy átgondolt tervezési folyamat eredménye. A könnyen hozzáférhető bemenetek, a beépített vezeték nélküli töltés és a több eszközön is használható billentyűzet egy gombnyomással lehetővé teszik az eszközök közötti váltást.

A HP ENVY 32 AiO a világ legszélesebb 4K kijelzőjével9 rendelkező all-in-one eszköze, amely a CES 2020 Innovációs Díját is elnyerte.     9  Az All-in-One 4K-s kijelző PC-k között 2019. december 18-i adatok alapján. A kijelző mérete diagonálisan van megadva. 4K vagy ultra-HD (UHD) tartalom szükséges a 4K vagy UHD megjelenítéshez. Magas dinamika tartományú (HDR) tartalom szükséges a HDR megtekintéshez.

1  A 4K felbontású képhez 4K tartlmak lejátszása szükséges.

2  A teljesítmény-specifikációk a HP alkatrészek gyártói által biztosított átlagos specifikációt jelentik, a tényleges teljesítmény eltérhet.

3  A 80 Mhz-es Wi-Fi 5 és 160 Mhz-es Wi-Fi 6 esetében, a fájlátvitelt két, azonos routerre csatlakoztatott eszköz között vizsgálva. A 802.11ax (Wi-Fi 6) technológiát támogató vezeték nélküli router szükséges, amely külön vásárolható meg. Az elérhetőség országtól függően változhat.

4  A HP webkamera felméréséből, 2019. június.

5  A többmagos rendszer célja bizonyos szoftver termékek teljesítményének javítása. Nem minden ügyfél vagy szoftveralkalmazás részesül a technológia használatának előnyeiből. A teljesítmény és az órafrekvencia az alkalmazási munkaterheléstől és a hardver- és szoftverkonfigurációktól függ. Az Intel számozása nem a nagyobb teljesítmény mércéje.

6  Merevlemez esetén, 1GB = 1 milliárd byte, 1TB = 1 trillió byte. A valódi formázott kapacitás ennél kevesebb. A rendszermeghajtón akár 35 GB is fenn lehet tartva a rendszer-helyreállítási szoftvernek.

7  A HP belső tesztelését alapul véve, amelyben a hangszóró maximális teljesítményét vizsgálták hangnyomás-szint teszttel, hogy összehasonlítsák a piacon fellelhető All-in-One PCk decibelben mért hangerejével 2019. 12. 18-án.

8  Az All-in-One PC-k piacát tekintve, 2019. december 18-án. A PC-ről kikapcsolt állapotban is lehet zenét streamelni csatlakoztatott Bluteooth eszközök segítségével.

Related posts