A munka szabadsága, kötöttségek nélkül

HP Elite Dragonfly

Biztonságos 5G kapcsolat: A HP Elite Dragonfly a világ első üzleti felhasználásra szánt átalakítható eszköze 5G csatlakoztathatósággal1 és okos jel technológiával, amely növeli az antenna teljesítményét. Ez az innovatív fejlesztés lehetővé teszi, hogy a világ legkönyebb üzleti átalakítható eszköze megfeleljen a HP szigorú csatlakoztathatósági normáinak, mindezt 5G támogatással2. A HP Elite Dragonfly tizedik generációs Intel® Core™ vPro® processzorral érkezik, és saját kategóriájában a világ legfejlettebb csatlakoztathatósági opcióit kínálja magas biztonsági szint mellett3.

Zavartalan munkavégzés: A HP Sure View Reflect egy forradalmai techológia, amellyel a HP innovatív módon garantálja a felhasználók személyes terét és adatbiztonságát, a fényviszonyoktól függetlenül. A privát mód egy gombnyomással aktiválható, ekkor a képernyőt egy réz színű betekintésgátló réteg takarja el.

Követhető: A HP Elite Dragonfly a világ első latopja beépített Tile™ követési funkcióval4 a világ helymeghatározásban vezető szakértőjétől. Az esetlegesen elvesztett készülék pontos helye egyszerűen meghatározható, a választható Tile Premium szolgáltatás pedig automatikusan jelzést küld, ha az eszközt ott felejtik valahol.

Fenntartható: A HP Elite Dragonfly a világ első olyan notebookja, amely óceánból származó műanyagokat tartalmaz5, alkatrészeinek pedig több mint 82 százaléka újrahasznosított anyagból készül6.

A HP Elite Dragonfly a világ első laptopja beépített Tile™ technológiával.  

„A Qualcomm vezető szerepet játszik az LTE képes PC-k piacán, így a felhasználóknak akár útközben is magas hálózati sebességet biztosít. Nagy öröm számunkra, hogy ezentúl a HP-val közösen alkothatunk majd 5G képes PC-ket – mondta el Alex Katouzin, a Qualcomm Technologies Inc. mobil üzletágért felelős általános igazgatója és alelnöke. – A Qualcomm 5G képes számítógépei a digitális átalakulás középpontjában állnak és új korszakot nyitnak a számítástechnika világában.”


1  A 2019 decemberében elérhető üzleti felhasználásra szánt átalakítható eszközök között, amelyek tizedik generációs Intel® Core™ vPro® U szériás processzorral, Windows Pro operációs rendszerrel, átalakítható, nem leszerelhető kialakítással és opcionálisan elérhető 5G-vel rendelkeznek. Az 5G modul opcionálisan elérhető és a gyártás során kerülhet beállításra. Az 5G hálózatokhoz tervezett modul akár 3,8 Gbps letöltési sebességet is támogat Evolved-Universal Terrestrial Radio Access New Radio Dual Connectivity (ENDC) mellett, 100 Mhz-es 5G NR és LTE sávszélességgel, 256QAM 4×4 segítségével. Aktiválás és külön köthető szolgáltatói szerződés szükséges. Az elérhetőség és lefedettség a szolgáltató felelőssége. A kapcsolat, valamint a le- és feltöltési sebességek hálózattól, országtól, infrastruktúrától és más tényezőktől függően változhatnak. Az 5G nem minden termékre és nem minden régióban érhető el. Visszafelé kompatibilis a 4G LTE és 3G HSPA technológiákkal. Az 5G modul várhatóan az USA, Németország, Olaszország, Spanyolország, az Egyesült Királyság és Franciaország területén lesz elérhető szolgáltatótól függően. Az 5G a HP Elite Dragonfly G2 gépeken érhető el, azok megjelenésekor.

2  A 2019 augusztusában elérhető kompakt, üzleti felhasználású átalakítható eszközök között, amelyek nyolcadik vagy tizedik generációs Intel® Core™ i U szériás processzorral, Windows Pro operációs rendszerrel, vPro™-val és és átalakítható, nem leszerelhető kialakítással rendelkeznek 967 cm3 alatt.

3  A HP 2019. decemberi belső mérései alapján mobil eszközök között választható, fizikailag beépülő, hardver alapú, visszaverődő betekintésgátló képernyővel 32 százalékos fényesség csökkenéssel 45 fokos betekintésgátló módban és opcionális 5G elérhetőséggel. Az 5G elem és a betekintésgátló képernyő válaszható elemek, amelyeket gyárilag lehet konfigurálni. Az 5G hálózatokhoz tervezett modul akár 3,8 Gbps letöltési sebességet is támogat Evolved-Universal Terrestrial Radio Access New Radio Dual Connectivity (ENDC) mellett, 100 Mhz-es 5G NR és LTE sávszélességgel, 256QAM 4×4 segítségével. Aktiválás és külön köthető szolgáltatói szerződés szükséges. Az elérhetőség és lefedettség a szolgáltató felelőssége. A kapcsolat, valamint a le- és feltöltési sebességek hálózattól, országtól, infrastruktúrától és más tényezőktől függően változhatnak. Az 5G nem minden termékre és nem minden régióban érhető el. Visszafelé kompatibilis a 4G LTE és 3G HSPA technológiákkal. Az 5G modul várhatóan az USA, Németország, Olaszország, Spanyolország, az Egyesült Királyság és Franciaország területén lesz elérhető szolgáltatótól függően.

4  A HP 2019. decemberi belő mérései alapján gyárilag előretelepített Tile követő hardver és szoftverekkel. Tervezett bevezetés a HP ELITE DRAGONFLY eszközön: 2020. első negyedév. Vásárláskor kell konfigurálni.

5  A notebook hangszórójának a fedőlapi alkatrésze 5 százalék óceánból származó műanyagból készül 2019. augusztusi adatok alapján.

6  Súly alapján. A következő mechanikus alkatrészeket tartalmazza: alváz, hangszóró doboz, keycap mechanika, akkumulátor keret és más kisebb alkatrészek. A Dragonfly Family esetében 2020. januárjától.

Related posts