A csatlakoztathatóság és a személyes értékek szabadsága

Új monitorok és fenntartható kiegészítők

 A HP E24d G4 és a HP E27d G4 Advanced Docking monitorok új kategóriát képviselnek az intelligens kijelzők piacán, hiszen egyetlen USB-C™ kábellel korszerűsítik a munkahelyeket, legyen szó a videójel, az adatok vagy az akár 100W-os teljesítmény átviteléről. A monitor és a csatlakoztatott laptop egyszerre, egyetlen gombnyomással elindítható, még akkor is, ha a laptop le van csukva. A Windows Hello segítségével az integrált privacy kamerával egyszerűen lehet bejelentkezni a rendszerbe. A munkahelyek IT részelege a hálózaton keresztül bárhonnan könnyedén hozzáférhet a HP eszközökhöz, így egyszerűbb a különféle perifériák csatlakoztatása.

 A HP Renew Sleeve a fenntartható életmód tökéletes kiegészítője. A tok műanyag palackok újrahsznosításával és a lehető legkevesebb gyártási hulladék keletkezésével készül.

 A HP Renew Series sorozat egy hátizsákból, egy aktatáskából, egy kistáskából és egy válltáskából áll. A táskák alapanyagát 100 százalékban újrahasznosított PET és műanyag palackok képezik, amelyekből először pelletet gyártanak, a golyókat vékony rostszállá olvasztják, ezt feltekercselik és az így kapott “fonalból” szövik a trendi, környezetbarát táskákat szürke és navy árnyalatokban. A sorozat tagjai 14 vagy 15,6 col átmérőjű laptopokhoz is ideálisak.

 A HP Spectre Folio Backpack és Topload táskák vízálló viaszosvászon külső borítással érkeznek annak érdekében, hogy a bennük tárolt eszközöket biztonságban és szárazon tartsák. A kollekció tagjain RFID zseb is található, amely megvédi a felhasználók kártya-adatait az elektronikus adatolvasó eszközöktől. Minden modell egy puha, steppelt, 15,6 colos átmérőjű laptopra méretezett zsebbel készül a magasabb szintű védelem érdekében. A kényelmes használat érdekében a táskákat a bőröndökhöz igazítható pántokkal látták el, így könnyebb azokat együtt szállítani.

 A HP E24d G4 és HP E27d G4 Docking monitorok a világon az első olyan monitorok, amelyekről az egész hálózat irányítható és a csatlakoztatott eszközökkel egy időben, egyetlen gombbal bekapcsolhatók1.   1  A 2019 decemberében elérhető dokkolós monitorok között, amelyek RJ45 porttal, energiaellátási rendszerrel és további portokkal, mint például USB-C csatlakozó, valamint videótámogatással és olyan gombbal rendelkeznek, amellyel a monitort, a mini asztali gépet, laptopot vagy kompakt PC-t egy időben be lehet kapcsolni, továbbá Etherneten keresztül képesek a teljes hálózat irányítására.
A HP Renew Sleeve tokot 13 colos laptopokhoz készítették, csomagolása pedig 100 százalékban újrahaszonsítható.  
   A HP Renew Series darabjai egyenként 10 darab műanyag palack felhasználásával készülnek, így azok nem jutnak el az óceánokig vagy a hulladéklerakókig. A modellek vegán bőr fogantyúkkal és vízálló anyaghasználattal érkeznek, így tartják biztonságban és szárazon a készülékeket.  
    A HP Spectre Folio Backpack és Topload táskák vízálló viaszosvászon borításához az anyagot az elismert skót szövetgyártó cég, a Halley Stevensons biztosítja.    

 

Related posts