A következő szint; magasabban, mint az első

A Jumanji – Vár a dzsungel 2017 nagy meglepetése volt: Amerikában a Star Wars új része mellett is 14 héten át a top 10-ben maradt, és végül világszerte 962 millió dollárért vettek rá jegyet. Az idén mozikba kerülő új részt néhány ravasz fordulattal átalakítva, de az előző rész szereplőivel, Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillen és Nick Jonas közreműködésével, ráadásul Danny DeVito és Awkwafina bevonásával turbózták fel. Az első mérések azt mutatják, hogy a Jumanji – A következő szint (Jumanji: The Next Level, hazai bemutató: december 12.) sikere felülmúlja majd a két évvel ezelőtti eredményt: a szakemberek már az első hétvégén 40-50 millió dolláros bevételre számítanak Amerikában; míg maga a gyártó stúdió képviselői óvatosan azt nyilatkozták, hogy az első résszel megegyező eredménnyel ők már teljesen elégedetek volnának.

A sikernek biztosan nagyon fontos része, hogy a film minden kockájáról süt, milyen jól érezték magukat a színészek munka közben: a fantáziadús akciójelentek, a poénok is jobbak, ha a színészek élvezik a munkájukat és egymás társaságát. Danny DeVito egyenesen el volt ájulva az alapnégyestől. Leginkább talán attól, akitől (centiméterben számolva) a legnagyobb távolság választja el: Dwayne Johnson-tól.

– Szerintem Dwayne nagyobb, mint Arnold – nyilatkozta a színész, aki már Schwarzenegger ikertesóját is eljátszotta az Ikrek című vígjátékban. – Ennél több izmot nem lehetne pakolni egy emberre, az biztos. És közben mindketten a legcukibb, legédesebb alakok, akivel valaha forgattam. Szóval, ha valakinek lehetősége nyílik, hogy egy ilyen óriással dolgozzon, akkor ne hagyja ki: nagyszerű élmény lesz.

IC Press

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.