Őszinte, magával ragadó dallal jelentkezett a ByeAlex és a Slepp

    MEGHALLGATOM   

A zenekar ezúttal egy mély mondanivalójú, lírai számmal lepte meg rajongóit. A „Lombok” című szerzemény egy, az énekes-dalszerző számára fontos lánynak íródott és őszinte üzenetet hordoz. „Sötét lett és depresszív. De készen állok a fejlődésre…” – mondta Alex. 

A dal balladisztikus, a népzenei elemeket remekül vegyíti a modern elemekkel. A különleges szerzeményhez egy képi világában is gyönyörű videóklip készült, amit nem más, mint Miki357 rendezett. ByeAlex hat éve robbant be a köztudatba „Kedvesem” című dalával, amivel méltón képviselte Magyarországot a 2013-as Euróvíziós Dalfesztiválon. Azóta több nagysikerű sláger is a nevéhez fűződik. 

A ByeAlex és a Slepp formációhoz olyan közkedvelt trackek köthetők, mint a  már a YouTube-on 20 milliós megtekintésnél járó „Még mindig…”, vagy a Lábas Viki közreműködésével készült „Menned kéne”. 2016-ban Alex megalapította második együttesét Senkise névvel – a zenekarnak olyan nagyszerű megjelenéseket köszönhetünk mint a Hiro-val közös „korskorskors”.

Címke , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.