Totális fogalomzavarral “fémjelzett” koncert a BOK-ban

Dívák Karácsonya címmel rendeznek koncertet december 20-án a fővárosi BOK Sportcsarnokban. Az esten négy sikeres énekesnő, Dér Heni, Király Linda, Radics Gigi és Tolvai Renáta egy produkcióban áll színpadra.

Dívák, mi?!
LÓFASZT!!!

Dér Heni a Sugarloaf-fal ugyan sikereket ért el, de azóta???
Király Linda az elhiresült himnusz előadása óta csinált bármi maradandót???
Radics Gigi már mentornak sem kellett idén…
Tolvai Renáta mit ért el azon kívül, hogy a nyafka nyálgép csaja???

  “Ez az első alkalom, hogy így együtt szerepelünk, de lehet folytatás. Mindenkinek megvan a saját stílusa, imidzse, ettől még izgalmasabb számunkra a közös munka” – mondta Dér Heni a Spinoza Színházban tartott sajtóbemutatón.
    A mintegy kétórás koncertshowban lesz tánc, lézer, nagy ledfal, és divatbemutató is kiegészíti a műsort. A közösen és külön-külön egyaránt elhangzó karácsonyi dalok mellett mind a négy énekesnő előadja néhány nagy slágerét is. Biztos, hogy a koncerten elhangzik a Csendes éj, az All I Want For Christmas Is You, valamint a Santa Claus Is Coming to Town is. A sajtótájékoztatón Tolvai Renáta és Radics Gigi felidézte, hogy sok-sok évvel ezelőtt óriási kedvencük volt a Destiny’s Child amerikai lánycsapat.
    Radics Gigi elmondta, hogy a Dívák Karácsonya koncert teljes jegybevételét a Heim Pál Gyermekkórház javára ajánlják fel.
    Tavaly már rendeztek Dívák karácsonya címmel koncertet Budapesten, akkor a Müpában Szőke Niki és Radics Gigi lépett színpadra közös produkcióval.