Menü Bezárás

Harley Quinn beszól a bohócnak

A DC szuperhősei és főgonoszai a lelkük mélyén mind ugyanazt akarják: hogy a rajongóik moziba menjenek. És van néhány meglepő fegyverük hozzá.

A Margot Robbie főszereplésével készült női rosszak bandája, a Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) (Birds Of Prey (And The Fantabulous Emancipation Of One Harley Quinn), hazai bemutató: 2020. február) a közeljövő egyik legizgalmasabb képregényfilmjének ígérkezik. Elkészült az első előzetese… de nem láthatja mindenki. Kizárólag moziban fogják játszani, az internetre nem kerül fel, és ha a hír igaz, csupán az AZ – Második fejezet (It: Chapter Two, hazai bemutató: szeptember 5.) előtti reklámblokkban fog felbukkanni.

Az előzetesben, amely egyúttal az AZ paródiájaként is működik (Harley Quinn nem volna az, aki, ha nem szólna be a bohócnak) feltűnik a női szupergonoszok bandájának többi tagja is; őket Mary Elizabeth Winstead, Jurnee Smollett-Bell és Rosie Perez játssza: a velejéig gonosz hősök ezúttal kipróbálják, milyen a jó oldalon állni, és egy kislány védelmében szembefordulnak Gotham egyik leggonoszabb lakójával, a Fekete Maszkkal, akit Ewan McGregor alakít.

IC Press