Gaming notebook és fotel az Acertől

Az Acer bemutatja legújabb vékony és pehelysúlyú gaming notebookját, a Predator Triton 300 -at, valamint gaming fotelét, a Predator Thronos Air-t

Képgalériák az IFA 2019-en bemutatott Acer újdonságokról >>>

Az Acer bemutatta a Predator Triton 500-at, 300Hz-es kijelzővel, valamint a Predator Thronos Air gaming fotel is bejelentésre került. A Predator Triton 300 egyébként kibővíti a Triton-vonalat, méghozzá egy olyan lenyűgöző megoldásként, amely minden mainstream gamert meggyőz, akik jó ár-érték arányú és pillekönnyű gaming laptopot keresnek. A Predator Thronos Air gaming fotel remek szórakozást nyújt a gamereknek, és szabad utat jelent a játékélményhez.

“A Predator Triton 300 modellel válik kompletté a Triton-vonal gaming notebookjaink terén, biztosítva egy halom opciót azon gamerek számára, akik vékony és pillekönnyű cuccot keresnek” – fogalmazott Jerry Kao, az Acer egyik első embere. Így folytatta: “A Predator Thronos Air szintén kitűnő termék, a Predator Thronos sikerét hívatott tovább folytatni. Így még több gamer fejlesztheti játékkörnyezetét a teljes, makulátlan játékélményért.”

Vékony és pehelysúlyú: a Predator Triton 300 az ideális középút a méret és az erő terén

A Windows 10-et használó Predator 300 a legújabb képviselője a vékony, valamint ultrakönnyű Triton-vonalnak. Mindez tökéletes elegye a teljesítménynek, és kiegészítő opcióknak egy meggyőző vékony dizájnba lett csomagolva, remek ár-érték aránnyal. Mindössze 2.3 kilogramm, köszönhetően az alumínium burkolatnak. A küllem is megnyerő, mattfekete árnyalatával, kiemelt kék tónusával remekül alkalmazkodik az eddigi Predator notebookok stílusvilágához.

Akár 9. Generációs Intel Core i7 processzorral, párosítva hozzá az NVIDIA GeForce GTX 1650 GPU-val és 16GB DDR4 2666Hz RAM-mal (bővíthető 32GB-ig). Masszív háttértárral rendelkezik, ami elengedhetetlen a játékok eltárolásához; akár két 1TB-s PCIe NVMe SSD-t is konfigurálhatunk RAID 0-ban, de akár 2TB-s HDD-t is választhatunk. Killer Wi-Fi 6 AX 1650 rendszerének köszönhetően (plusz a Killer Ethernet) az akció mindig gyors és lagmentes lesz.

Remek fényerejű, 15.6 col képátlós full HD IPS kijelzővel, vékony keret-dizájnnal rendelkezik a notebook, mindehhez remek 144Hz frissítési ráta párosul. Az overdrive válaszidő 3ms, így a grafikus megjelenítés még realisztikusabb lesz, a színek és maga a játék még élethűbben jelennek meg. Meggyőző audio tulajdonságokat is hordoz a notebook, ebben hathatósan működik közre a Waves NX, amely fizikai modellezéssel juttatja célba a hangzást az ultra high-end hangszórókon keresztül.

A billentyűzet felosztott RGB háttérvilágítást hordoz, és kapunk dedikált Turbo és Predator Sense gombokat is. Mindezeken felül a WASD, a nyíl, és minden dedikált billenytű domború és kiemelt – a lehető legegyszerűbb használat érdekében.

A Predator Triton 300 kitűnő hőelvezető-hűtőrendszert kapott, hasonlóan az összes Predator notebookhoz. Dupla ventilátorok, az Acer 4. generációs AeroBlade 3D fémventilátor technológiával, CoolBoost rendszerrel, és remekül elhelyezett légbeömlőkkel, valamint kifújó szellőzőkkel.

A Predator Triton 500 most extrém gyors 300Hz-es kijelzővel érhető el

15.6 colos, full HD kijelző, ami kimagaslóan gyors: a Predator Triton 500 300Hz-es képernyője révén is egy kimondottan erőteljes gaming notebook, amely mindössze 17.9 mm vékony, és 2.1 kilogrammot nyom. Rugalmas, ellenálló teljesen fémburkolattal rendelkezik, és meggyőző, 81 százalékos káva-képernyő arányt tudhat magáénak. A vékony Triton 500 egyszerűen bepakolható egy hátizsákba vagy egy aktatáskába, de ha előkerül és használatba lesz véve, máris kamatoztatja az akár 9. generációs Intel Core i7 processzorok erejét, és egy igazi, vérbeli játékközponttá alakul.

Predator Thronos Air gaming fotel – az Acer legújabb játékosoknak szánt kelléke

A Predator Thronos Air az Acer legújabb gaming fotele, és egyben kötelező kelléke a hardcore gamereknek. Az acélstruktúrának köszönhetően masszív, erős, rendelkezik moduláris asztallappal és monitor-karral. A gamer mindezek által egy komfortos és jól átlátható kezelőfelületet kap, amely ideális bármilyen játékstílushoz, játékkörnyezethez.

A fotel több irányban állítható, különböző szögekben (130 fokban a belső kabin, 180 fokban a külső kabin) a maximális kényelem elérése érdekében. Ha mindez nem lenne elég, masszázsfunkciót is életre hívhatunk, így a gamerek relaxálhatnak egyet a fárasztó gaming folyamatok végeztével. Az asztal állítható billentyűzetet és egértálcát is tartalmaz, azért, hogy a billentyűzethasználat/gépelés a lehető legkényelmesebb lehessen bármely ülésszögből. A lábtámasz pedig segíti a lábak kényelmes elhelyezését.

Három monitor párhuzamos elhelyezése mellett a monitorkarral manuálisan emelhetőek vagy süllyeszthetőek a kijelzők. Emellett kamera is rögzíthető a középső monitorra, egyszerűvé téve a YouTube-ra, Twitch-re, vagy Mixer-re streamelést.

Ahhoz, hogy az élmény teljes legyen, valamint a gaming környezet egységes és rendezett maradjon, egy erőteljes gaming PC is elhelyezésre került a fotelrész mögött, valamint egy speciális rendszerező megoldás felel azért, hogy ne legyenek útban a kábelek használat közben. Az Acer számos testreszabható opciót és kiegészítést ajánl annak érdekében, hogy teljes legyen az élmény: ülés stabilizálót a stabilitás növeléséért, különböző tartókat (például fejhallgató tartót), de USB hub és kamera is szerepel a kínálatban.