Mi a Prána avagy Életerő Gyógyítás?

A prána egy szanszkrit szó, amely „élet-erő”-t jelent – az az életfontosságú energia, amely életben tart minket és fenntartja a jó egészség állapotát.

A Pranic Healing, vagy magyarul Életerő Gyógyítás az energetikai gyógyászat átfogó rendszere, strukturált és specifikus megközelítéssel. Ez egy olyan érintés nélküli módszer, amelynek gyökerei a kínai, indiai és tibeti orvoslásban rejlenek, és amely a pránikus energiát, vagy magyarul az életerőt hívja segítségül a fizikai és pszichés egyensúlyhiány és a betegségek megelőzésére és enyhítésére.

A fizikai test és az energiamező közötti kapcsolat elvén alapul. Az energetikai központok (más néven csakrák) és a mező szisztematikus megmunkálásával létrejön egy új minta, amely támogatja és katalizálja a test veleszületett gyógyulási képességét.

Ez egy kipróbált energetikai gyógyítási rendszer, amelyet Mester Choa Kok Sui fejlesztett ki, és amelyet világszerte egységesen tanítanak. Mester Choa vegyészmérnök és sikeres üzletember volt, több mint 30 évet töltött az ezoterikus tudományok és a gyógyítás területének kutatásával és tanulmányozásával.

A program a YogaHome-ban (XIII. Pannónia u. 10. III./1. Budapest) kerül megrendezésre. A résztvevők megismerkednek a prána, avagy magyarul az életerő fogalmával és azzal, hogyan lehet használni ezt a létfontosságú energiát saját egészségük és a rászorulók, családtagok jólétének, egészségének javítására. Megbeszéljük az energiatest anatómiáját, különös tekintettel a csakra rendszerre. Megértjük, hogy fizikai egészségünk mélyen kapcsolódik az energetikai egyensúlyhoz. Célunk, hogy minden résztvevő új információkkal és néhány gyakorlati eszközzel is gazdagodjon, amelyek azonnal alkalmazhatók a mindennapi életben.

Örülünk, hogy ezeket a tanításokat eljuttathatjuk Önhöz, és az elkövetkező hetekben további néhány cikket teszünk közzé, amely újabb információt nyújt Önnek erről a területről. Addíg is szívesen válaszolunk a szerkeztőséghez eljutatott kérdéseire. Folytatjuk.

Címke , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.