A NETGEAR két új mobil eszközével felkészült a következő-generációs mobil vezeték nélküli internetkapcsolatra

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

 A NETGEAR®, Inc. (NASDAQ: NTGR), az otthoni, az irodai és az utakat összekötő hálózati eszközök vezető gyártója bemutatta a leggyorsabb 4G mobile routert, a NETGEAR Nighthawk M2-t. Az akár 2Gbps letöltési sebességgel rendelkező következő-generációs Gigabit LTE router biztosítja a felhasználók adatkapcsolatát útközben akár streamelés, vagy irodai hálózatra való csatlakozás esetén is. A Nighthawk M2 immáron kártyafüggetlen változatban is elérhetővé válik. A NETGEAR ezzel együtt bemutatta a NETGEAR AirCard 797 mobil hotspot kártyafüggetlen verzióját is, amely költséghatékony és biztonságos mobilhálózati megoldást kínál, valamint sebessége elérheti az akár 400 Mbit/s-ot is.

A két eszköz bemutatásával a NETGEAR lehetőséget nyújt a mobil ügyfelek növekvő piacának kielégítésére az utazás közben nyújtott biztonságos internetkapcsolat fenntartásával. A gyakran repülő és távoli munkával foglalkozó felhasználók biztonságos WiFi kapcsolatot használhatnak, így elkerülhetik a nyílt reptéri, hotel, vagy éppen kávéházak WiFi hálózatait, amelyek potenciális adatbiztonsági veszélyforrást jelentenek a felhasználók számára. Köszönhetően a gyors beállításnak és a szoftvermentes működésnek, a mobilhálózat egy pillanat alatt megoszthatóvá válik – csak kapcsold be és máris csatlakozhatsz. Az eszközök által kínált hordozható, azonnali internetkapcsolat ideális olyan esetekben is, amikor nem elérhető a vezetékes megoldás. Továbbá, a Nighthawk M2 Ethernet csatlakozójának köszönhetően remek választás azoknak is, akik a vezetékes internetet részesítik előnyben és azt szeretnék elosztani, így használható retail üzeleteknél vagy éppen okos TV-kiegészítőként is. Akár hosszú családi túrák, vagy táborozás esetén a gyerekek szórakoztatása garantált, hiszen a WiFi képes eszközökön egyaránt nézhetnek internetes videókat, vagy játszhatnak játékokkal a mobil routernek vagy hotspotnak köszönhetően. Ezenfelül egyaránt kiváló megoldást jelentenek nyaralókba vagy ideiglenes lakásbérlés esetén, ahol nincs elérhető WiFi kapcsolat.

„A mobil kategória kiemelten fontos a NETGEAR számára, hiszen világszerte egyre több felhasználó függ a biztonságos mobil csatlakozástól. Már hosszú ideje támogatjuk a biztonságos mobil WiF kapcsolatot a szolgáltatói partnereinken keresztül, valamint a legújabb kártyafüggetlen megoldásaink bizonyítják az elkötelezettségünket az 5G integráció közeledtével.” – nyilatkozta David Henry a NETGEAR otthoni csatlakoztatott termékeinek alelnöke. „Bár a világszerte jelen lévő 5G lefedettség még évekre van, az LTE szabvány továbbra is a legjobb a nagy sebességű mobil internet-kapcsolathoz. A Nighthawk M2 mobil router és az AC797 mobil hotspot kielégíti a piac azonnali igényét a konzisztens mobil adatkapcsolatra a stabil teljesítménynek köszönhetően.”

A Nighthawk M2 2Gbps mobil routert a Qualcomm Snapdragon X24, a világ első 2Gbps LTE modemje működteti, amely egy természetes előrelépést jelent az 5G felé vezető úton. A mobil router elegáns, prémium kivitelezéssel és színes érintőképernyővel lett tervezve, amely tovább növeli a menet közben elérhető WiFi élményét azáltal, hogy megkönnyíti a menük közötti navigációt közvetlenül az eszközön.

A Gigabit LAN porttal és az akár 20 vezeték nélküli eszköz csatlakoztathatóságának képességével, a Nighthawk M2 jelenti a végső útitársunkat, amely biztosítja a teljes funkcionalitást, a kényelmet és a biztonságos csatlakozást mobil környezetben. A megnövelt akkumulátor-élettartam pedig garantálja az M2 egésznapos működését, lehetővé téve a folyamatos csatlakoztathatóságot és javítva a termelékenységet. Az USB 2 port lehetőséget nyújt a zökkenőmentes fájlmegosztásra az USB tárolóeszközökön, így egyszerűen csatlakoztasd a meghajtót és azonnal hozzáférhetsz a fájlokhoz WiFi kapcsolaton vagy LAN porton keresztül.

Az Aircard 797 hotspottal megtapasztalhatod te is a saját biztonságos hálózati kapcsolatod egyszerűségét a zsebedből bárhová is mész, valamint lehetőséged van 15 eszköz egyidejű csatlakoztatására is. Az újratölthető akkumlátor egyetlen töltéssel akár 11 óra üzemidőt képes biztosítani, így folyamatos csatlakozást nyújt a felhasználók számára.

A Nighthawk M2 mobil router ára 429,99€ (euró), míg az Aircard 797 hotspot megfizethetőbb, 179,99€ (euró) ajánlott végfelhasználói áron válik elérhetővé világszerte 2019. naptári év harmadik negyedévében.

Tudj meg többet a NETGEAR szélessávú kapcsolatot biztosító mobil eszközeiről a weboldalunkon.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!