Menü Bezárás

Befejezés Végjáték után – Pókember

Legyen vége a bizonytalanságnak. A világ show-bizniszének egyik legnagyobb hatalmú ura, Kevin Feige, aki az összes Marvel film készítéséről dönt, egyértelműen bejelentette: a Bosszúállók-filmek „Infinity-sagája” a Pókember – Idegenben-nel (Spider-Men: Far From Home, hazai bemutató: július 4.) ér véget. Sőt, még azt is hozzátette, hogy „a Bosszúállók: Végjáték és a Pókember – Idegenben ugyanannak a történetnek a két része”.

Azok tehát, akik úgy értették, hogy a Végjáték a vég, most fellélegezhetnek: a történet új (és mindent lezáró) fordulatai még csak most következnek. Az ifjú Pókembernek – hiába egyszerű középiskolás – fel kell nőnie ahhoz a nagyon nagy feladathoz, amelyről nem lehet spoiler nélkül beszélni. Kevin Feige azt nyilatkozta, hogy jó pár éve, párhuzamosan fejlesztették a Végjáték-ot és a Pókember – Idegenben-t, és viszonylag hamar rájöttek, hogy a hosszú történet igazi lezárására csak a Pókemberben kerülhet sor:

– Pókember és Vasember öt filmen átívelő kapcsolata olyan szorossá vált, hogy a nagy kaland csak akkor érhet véget, ha látjuk, hogy Pókember meddig jut el, ki tud-e lépni mentora árnyékából, és képes-e önállóan is olyan hőssé lenni, amilyennek lennie kell.

IC Press