Menü Bezárás

Street Workout Világbajnokság selejtezők a POP-UP parkban

2019. június 15-én rendezik a VII. Street Workout Világbajnokság Selejtezőit a Városháza parkban kialakított POP-UP parkban, melyen több mint 30 hazai versenyző méri össze tudását, hogy aztán a férfi és női kategória győztesei részt vehessenek a moszkvai világbajnokságon 2019. július 27-én.

Idén hetedik alkalommal rendezik meg a Street Workout Világbajnokság Selejtezőt a Budapest Sportfőváros 2019 program, a Szabadtéri Testnevelési Sportegyesület és a HardBodyHang szervezésében, melynek tétje a moszkvai világbajnokságra való kijutás. Az összesen 20 férfi és 10 női versenyző 2×3 perces, zenés koreográfiában méri össze tudását. A profik mellett idén is készülünk amatőr versenyekkel, és ösztönözzük a sportág elsajátítását, az utánpótlást!

A zsűriben olyan street workout ikonok lesznek, mint Szarka Ákos, profi sportoló / edző, aki számos nemzetközi és hazai helyezést tudhat magáénak a sportágban. Vicei Tamás, profi sportoló, szintén az aktív versenysportból érkezik, és óriási rugója a kelet-magyarországi régiónak, a Nyír1Flow csapat alapítója- és tagjaként. Minden évben igyekszünk a “szűk” sportágon kívül is behozni valakit, idén Bardóczy Ilka képviseli a nőket; Ilka eredetileg tájépítészként indult, majd a sport mellett kötött ki, aktív artista, légtornász, kétszeres világ- és Európa-bajnok rúdsportoló is.