A QNAP bejelentette a McAfee Antivirus korlátozott idejű különleges ajánlatát a QNAP NAS-ok számára a Computex 2019-en

A QNAP® Systems, Inc. bejelentette a McAfee® Antivirus korlátozott időre szóló akcióját a QNAP NAS rendszerek számára. A McAfee Antivirus előfizetésével a QNAP felhasználók biztosíthatják, hogy az adataik védve maradjanak a vírusok ellen, helyreállítsák a fertőzött fájlokat, megakadályozzák a vírusok terjedését a fájlmegosztáson keresztül, valamint megkapják a legújabb adatbázisokat a jelenlegi és jövőbeli fertőzések leküzdésére.

A McAfee Antivirus egy éves előfizetése $8,99 dollárba (amely átalagos értéke $25,00 dollár), két évre $13,99 dollárba (amely átalagos értéke $50,00 dollár) és három évre $18,99 dollárba (az összes ár US dollárban értendő) kerül. A 30 napos ingyenes próba a QNAP NAS felhasználók számára is elérhető. Ez a különleges ajánlat 2019. június 28-ig érvényes.

„A McAfee Antivirus megbízható védelmet nyújt a felhasználók számára a digitális és hálózati környezetben a jelenlegi és a felmerülő vírusveszélyektől” – mondta Meiji Chang, a QNAP vezérigazgatója. „A korlátozott idejű különleges ajánlat kihasználásával a QNAP NAS felhasználók biztosíthatják fájljaik és adataik megfelelő védelmét.”

„A McAfee modern kiberbiztonsági megoldásokat kínál megbízható végpont-védelem biztosítására” – mondta Tom Moore, a McAfee globális OEM alelnöke hozzátéve „Arra biztatjuk a QNAP-felhasználókat, hogy használják ki ezt az alkalmat a saját kiberbiztonsági tervük megvalósításához az online és offline vírusvédelemre.”

Elérhetőség

A McAfee Antivirus elérhető a QTS [App Center] webhelyéről a QNAP NAS rendszeren. További információt és a McAfee Antivirus szolgáltatásra való feliratkozást a felhasználók megtekinthetik a [QNAP licenctár] weboldalon.

Címke , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.