Menü Bezárás

Toyoták custom álruhában

Aki nyitott szemmel jár a világban, a legváratlanabb helyeken bukkanhat Toyota technológiákra. Három olyan autót mutatunk be, amelyek egykor egészen más identitással kezdték földi pályafutásukat. Közös jellemzőjük, hogy ránézésre lehetetlen megállapítani, mik is ők valójában – működés közben azonban helyükre kerülnek a részletek.

Megtaláltam álmaim autóját! – mondják sokan, amikor vásárlásra adják a fejüket. Pedig attól függően, hogy eredetileg mennyire voltak őszinték saját magukhoz, legjobb esetben is csupán arról van szó, hogy megalkuvás helyett elég volt vállalható kompromisszumokat kötniük. Hasonló a helyzet a párválasztással is. Míg azonban jelenleg sem a technológia, sem a törvények nem teszik lehetővé, hogy genetikailag megszerkesszük magunknak a tökéletes élettársat, az autók esetében létezik egy kibúvó: megfelelő műszaki és anyagi felkészültség esetén akár építhetünk is maguknak egy ideális járművet.

Így tett az a három ember, akik részben rendelkezésre álló, részben saját maguk tervezte és gyártotta alkatrészekből hozták létre az alábbi történetek négykerekű főhőseit. A három projekt egyetlen közös vonása – az alkotók megszállottságán túl –, hogy mindegyikük Toyota hajtáslánccal álmodta meg tökéletes autóját.

Az autók részletes bemutatása a http://trollverda.hu/ és az https://egyszermarlattamautot.hu/ oldalainkon!