Menü Bezárás

Hallgasd meg a legújabb Budapest Dalokat

  Itt vannak a Budapest Dal 2019 felvételei, Tóth Gabi és Majka duettje pedig egy fantasztikus videóklippel robbant be a hétvégébe. A számok középpontjában idén is Magyarország fővárosa állt, ez egészült ki a sport fontosságának hangsúlyozásával, hiszen 2019-ben Budapest viselheti az Európa Sportfővárosa címet. Zseniális párosok és vérpezsdítő szólók az idei Budapest Dal albumon, amelyen 2019-ben a sporté a főszerep. Tóth Gabi és Majka, Mága Jennifer és Burai Krisztián, Tóth Andi és Szikora Róbert hihetetlen kollaborációi mellet többek között Vastag Csaba, a New Level Empire, Sári Évi és Janicsák Veca, valamint Berta Dániel, OliverFromEarth és Johnny K. Palmer dala is felcsendül. 

  TÓTH GABI & MAJKA:MI ÉLTÜNK

    NÉZD MEG A VIDEÓKLIPET ITT  A Thália Színházban múlt pénteken tartott bemutatón az is kiderült, hogy Tóth Gabi és Majka duettje, a „Mi életünk” kapta a legtöbb hallgatói szavazatot, ezzel pedig elnyerte a Budapest Dal 2019 közönségdíját. Az előadópáros a számhoz egy fantasztikus klipet is megjelentetett, amely két nap alatt megközelítette a félmilliós lejátszást a YouTube-on. A videóban nem csak a duó kapott helyet, hanem egy-egy jelenet erejéig feltűnnek hazánk olimpiai bajnokai is. 

  MÁGA JENNIFER:BENNÜNK A GYŐZTES(FEAT. BURAI) 

    MEGHALLGATOM  Idén több mint százan pályáztak a kiírásra, a prímet azonban Mága Jennifer és Burai Krisztián kollaborációja vitte, így 2019-ben hivatalosan is a „Bennünk a győztes” című szerzemény viselheti a Budapest Dala címet. 

  OLIVERFROMEARTH:A VILÁG AZ ENYÉM

    MEGHALLGATOM  Az ifjú titánokat is jutalmazták, a Budapest a Fiatal Tehetségekért díját a Patocska Olivér és Barabás Dávid alkotta banda, vagyis az OliverFromEarth vehette át „A világ az enyém”című daláéért. 

  SZIKORA RÓBERT ÉS TÓTH ANDI:BUDAPEST FÖLÖTT A NAP MA ÚJRA KISÜTÖTT

    MEGHALLGATOM  Az elismerések itt még nem értek véget, Különdíjat kapott Szikora Róbert – eddigi pályájáért és természetesen a „Budapest fölött a nap ma újra kisütött” című felvételéért.