Menü Bezárás

Az Acer bemutatja az új Predator Orion 5000 gaming desktop PC-t …

…és egy masszív, 43 col képátlós új gaming monitort; továbbá megújult kiegészítő termékpalettáját

Az Acer bejelentette a töretlen növekedést mutató gaming termékvonalon belül Predator újdonságait a szokásos éves nemzetközi sajtókonferenciáján New York-ban. Az új Predator Orion 5000 asztali PC egy közepes nagyságú modell, megcélozva a hardcore játékosokat, a legfrissebb Intel Z390 lapkakészlettel, kilencedik generációs Intel Core i9-9900K processzorral, és NVIDIA RTX 2080 GPU-val felszerelve. Mindemellett az Acer bemutatott egy új, masszív 43 colos Predator monitort is, pluszban számos új Predator periféria érkezése is terítékre került.

“A Predator Orion 5000 sorozat azoknak a gamereknek lett fejlesztve, akik preferálják, hogy a maximumot tudják kihozni a beállítási lehetőségekből, s úgy ugorjanak fejest a streamelésbe, hogy nem számít a teljesítmény. A legújabb gaming technológiák, mint például a GeForce RTX GPU-k és a túlhajtható 9. generációs Intel Core i9-9900K processzorok – lehetővé teszik, hogy az új Orion 5000 elegendő teljesítmény-hátteret mozgósítson a gamerek számára” – fogalmazott hivatalos közleményében az Acer.

Az új Acer Predator Orion 5000: ideális magas teljesítményt igénylő gamerek számára

Az új Predator Orion 5000 (PO5-605S) az octacore 9. generációs Intel Core i9-9900K (Z390 chipsettel) CPU-t kapta meg, dual-channel DDR4 támogatással (akár 64GB-ig) a prémium teljesítmény és játékélmény érdekében. A csúcsrajáratott grafikus teljesítményt a forradalmi NVIDIA Turing architektúrának köszönhető, amely kombinálja a valós idejű ray-tracinget, az AI-t, valamint a programozható shaderezést – mindezek együttese nyújtja a lenyűgöző vizualitást garantáló játékélményt. Az Orion 5000 extrém teljesítményű processzora Cooler Master folyadékhűtést kapott, így a teljesítmény ténylegesen maximalizálható. Ehhez a speciálisan integrált hőelvezető ventillátorrendszer is hathatós segítséget nyújt, s ugyanez a technológia dolgozik a tápegységhez tartozó cserélhető légáteresztő szűrővel ellátott kialakításában. Így az Orion 5000 minden körülmény közt – például hosszabb játémenetek – rugalmasan teljesít.

A gépház kialakításánál ügyeltek a térfogat csökkentésére is, így az Orion 5000 mindössze 30 literes lett. Az oldalpanel fémszegélyt kapott, mely a ház teljes terjedelmében fut, és statikusság elleni védelmet is nyújt a belső komponensek számára. A felhasználók élvezhetik az akár 2.5 Gbps sávszélességet a termékbe épített hálózati kártyának köszönhetően, majd a játékbeli győzedelmeskedés után felakaszthatják headsetjüket a gépházon kialakított két tartó valamelyikére.

Rendelkezésre áll bővítőhely is, melybe 2.5-ös SATA I/II/III SSD és HDD meghajtók helyezhetők, akár 6Gbps adatátviteli sebességet biztosítva, újraindítás nélkül. Ez alapvetően azoknak a gamereknek ideális, akik gyors adatcserét- és mozgatást szeretnének, például egy utazás alkalmával.

A CIKKNEK MÉG NINCS VÉGE!

Lapozz a következő oldalra!