Menü Bezárás

Az Acer bemutatja a Predator Helios 700-at

a különleges HyperDrift billentyűzettel, illetve a megújult Helios 300-at a legújabb Nvidia videókártyákkal

Az Acer New Yorkban mutatta be két új Predator Helios gaming notebookját a next@acer nemzetközi sajtókonferenciáján. Mindkét Windows 10 alapú notebook új technológiákat vonultat fel, mellette innovatív dizájnt, így még jobban sarkallhatók a gamerek a maximális teljesítményre.

A teljesen új Helios 700 egyedüláló HyperDrift billentyűzetet kapott, mely hőelvezetőként is szolgál, biztosítva a gamereknek, hogy erőforrásigényes komponenseket is csatlakoztathassanak. Az újratervezett Predator Helios 300 kecses, modern külsőt kapott, és NVIDIA GeForce RTX 2070, 2060, vagy egyéb legújabb GeForce GTX GPU-kkal lett felszerelve, ugyanakkor megmaradt pénztárcabarát megoldásként. Jól felszerelt, masszív használatra tervezett laptop, high-end hardverrel, mely révén megkapjuk azt a teljesítményt, amely szükséges játékhoz, streameléshez, videó- és fotószerkesztéshez.

“Folytatjuk a kategóriavezető szerepet, a gamerek úgy tudnak tekinteni az Acer Helios vonalra, mint erőteljes és megfizethető gaming notebookokra” – fogalmazott Jerry Kao, az Acer egyik első embere. “Ezek mindegyike innovatív, jövőbe mutató és megbízható, mely jelzőkhöz nagyban hozzájárul egyebek mellett a fejlett hőelvezetési technológia, amely mindig hűvösen tartja az eszközt keményebb játékmenetek mellett is” – tette hozzá.

Predator Helios 700 – extrém teljesítmény és meggyőző dizájn

Az egyedileg fejlesztett notebook nagyszerű technológiák alkalmazásával áll készen a bevetésre. Ehhez az akár 9. Generációs Intel Core i9 processzor, az NVIDIA GeForce RTX 2080 vagy 2070 GPU, az akár 64GB DDR4 RAM is hozzájárul jelentősen, nem beszélve a Killer DoubleShot Pro technológiáról, amely a gyors és lagmentes hálózati kapcsolódásért felel. Ezen teljesítmény úgy lesz complex, ha hozzávesszük a notebook 17 colos, 144Hz-es FHD IPS kijelzőjét is, valamint a kapcsolódó NVIDIA G-SYNC technológiát. Öt hangszóró és egy mélynyomó teszi a játékélményt teljessé és realisztikusabbá.

A CIKKNEK MÉG NINCS VÉGE!

Lapozz a következő oldalra!