Menü Bezárás

A Menő Könyvek februári újdonsága

Februárban jelenik meg Emery Lord új regénye, a Minden velünk kezdődött. Az Egyesült Államokban népszerű szerző nálunk sem ismeretlen, a Menő Könyveknél jelent meg első regénye, az Amikor összeütköztünk. Emery Lord nem fél a nehéz témáktól, amikről őszintén, humorral, szórakoztatóan ír.

Emery Lord: Minden velünk kezdődöttKét éve már, hogy a tizenhat éves Paige Hancock első szerelme vízbe fulladt. Paige végre készen áll, hogy egy második esélyt adjon a középiskolás éveinek, és van egy terve. Először is: randizni Ryan Chase-zel, a fiúval, akit már rég kiszúrt magának – ez a legjobb módszer arra, hogy végre újra normális életet éljen.
Második: belépni egy szakkörbe. Ám amikor Ryan kedves, fura unokatesója, Max a gimnáziumba érkezik, és Paige-et a kvízkupa-csapatba invitálja, a lány tökéletes terve összeomlik. Képes lesz szembenézni a félelmeivel, és nyitottan fogadni azt az életet, amilyet magának szánt? 

Várható megjelenés: 2019. február
Méret: 215 mm x 135 mm x 30 mm
Oldalszám: 368 oldal
Kötés: Füles, kartonált
Ár: 3490 Ft
ISBN: 9789634036234
Fordító: Szieberth Ádám
Korosztály: 14+ 


„– Van egy visszatérő vízbe fúlós rémálmom. Ez állítólag normális, ilyen poszttraumás dolog.
Éreztem, hogy Max engem néz, és agyal valamin. 
– Így gondolsz magadra? – kérdezte aztán. – Mint Aaron Rosenthal barátnőjére? Mert ezt már korábban is mondtad.
– Haha. Nem. De a suliban, a többiek szemében az vagyok.
– Az én szememben nem.
– De te nem is jártál az Oakhurstbe, amikor az történt.
Max ezt elengedte a füle mellett.
– Miért nem beszélsz róla soha?
Mintha olvasott volna a szememben: balról jobbra haladt a fürkész tekintete, majd visszaugrott „a sor elejére”. El kellett fordítanom a fejemet.
– Ki se fogysz ma a kérdésekből – jegyeztem meg.
– Elhoztalak a titkos helyemre – mondta Max és széles karmozdulattal körbemutatott. – Úgy érzem, jössz nekem egy-két titokkal.”

line

Emery Lord számos nagyon népszerű regény szerzője, magyarul elsőként az Amikor összeütköztünk jelent meg. Ohióban él egy tudóssal, a gyerekükkel, és két örökbe fogadott kutyájukkal.