Menü Bezárás

Több száz idős embernek énekelt Balázs Klári és Korda György

A sztárházaspár Kazincbarcikára látogatott el, Hogy egy helyi szépkorúaknak adjanak műsort. Balázs Klári Arra is kihasználta AZ alkalmat, Hogy megmutassa férjének a szívéhez Közel Álló várost.

A Kazincbarcika élő szépkorúakat köszöntötte a város önkormányzata, TÖBB száz Idos volt kíváncsi a Korda házaspár műsorára. Balázs Klári a városi televíziónak és a közönségnek is elmesélte, Hogy általános iskola hetedik osztályában tanult Kazincbarcika.

“Kellemes nosztalgiával Töltött el, Hogy visszatérhettem Kazincbarcikára. Annak idején a Központi Általános iskolában tanultam, AMI azóta Már innovációs központként funkcionál” – Mondta Balázs Klári, Aki Arra is visszaemlékezett, amikor 1978-1979 körül a helyi színházteremben adott műsort, akkor Még Korda Györgyöt Nem ismerte.

Ezúttal azonban férjével Együtt érkezett a Városba, Hogy TÖBB száz Idos helyi lakosnak adjanak műsort.

“Gyurinak van megmutattam egy várost, amihez Annyi emlék köt. A koncert Pedig SZINTEN remekül sikerült, egy szépkorú vendégek fiatalokat meghazudtoló módon táncoltak és énekeltek. Boldogsággal és szeretettel feltöltődve megyünk haza” – Tette hozzá Balázs Klári.

Szitka Péter polgármester a programon köszöntött Minden vendéget, Majd beszédében hangsúlyozta AZT, mennyire hálás Lehel egy fiatal generáció, Hogy a Jelenleg Már szépkorúak Által megteremtett környezetben, odafigyelésben, törődésben nőhetett Fel.

Az Esemény Egy egész hónapos programsorozatot indított el a Városban, melyben színes és Érdekes programokkal, előadásokkal Varjak AZ érdeklődőket.