Menü Bezárás

Kiderült, hogy melyik a legjobban keresett szakma

Szerdán és Csütörtökön rendezik a 47. Műegyetemi Állásbörzét

A legnagyobb kereslet informatikusokra van, Alig megelőzve a villamosmérnököket és Gépészmérnöki végzettséggel rendelkezőket a 47. alkalommal megrendezésre kerülő Műegyetemi Állásbörzén. Hazánk legrangosabb, Ingyenes álláskereső rendezvényen TÖBB, menta 140 Cég Varja a pályakezdőket és tapasztalt munkavállalókat egyaránt.

Október 10-én nyílik meg Magyarország legnagyobb múltú állásbörzéje, Amely Két NAPON ÁT TÖBB Ezer Hazai és külföldi álláslehetőséget, and szakmai gyakorlati lehetőséget KINAL Egy helyen. Pályakezdőknek 106, tapasztalattal rendelkező munkavállalóknak 101 MIG hallgatóknak 81 Kiállító KINAL nyitott pozíciókat. Az Előzetes felmérés szerint egy 140 résztvevő Cég legnagyobb számban (78) informatikusokat, villamosmérnököket (74) és gépészmérnököket (66) keres, de Mas végzettséggel rendelkezőknek van Boven van Miből válogatniuk.

„51-51 Cég KINAL pozíciókat Közgazdasági és Pénzügyi területen. Műszaki menedzsert 49 Vállalat keres, Mechatronikai végzettséggel 51 Cég ajánlatai Kožul Lehel válogatni. Logisztikai, Közlekedésmérnöki és vegyészmérnöki végzettségűeknek 37-25-19 Cég KINAL állást. Az építő- és építészmérnökök Pedig 21-18 munkáltató ajánlatai Kožul válogathatnak. Egy kevésbé keresett Bölcsész, Természettudományi és Jogi végzettségűeknek jelentése TÖBB, menta 15 Cég hirdetett meg nyitott pozíciókat. 31 kiállítónk Pedig olyan pozíciókat is hirdetett, melyek betöltéséhez szükséges szakképzettség Nem”- Mondta, Kiss Gergő, a Műegyetemi Állásbörzére szervezője, Aki hozzátette: a munkaadók sokszínűségét jellemzi, Hogy foglalkoztatottságuk 3 és 37 000 fő közt mozog. A vállalatoknál foglalkoztatott felsőfokú végzettséggel rendelkezők ARANYA Pedig szektortól függően 7-100% közötti, átlagosan 62,8%.

A sikeres álláskereséshez nélkülözhetetlen felkészülést Ingyenes tanácsadásokkal és előadásokkal segítik a Helyszínen. Az Esemény Ingyenes és nyitott Barki SZÁMÁRA, Aki aktívan állást, gyakornoki pozíciót keres, Vagy Aki csupán tájékozódni Szeretne a munkáltatók igényeiről és a könnyebb elhelyezkedés feltételeiről.

A legtöbb állásajánlat online elérhető a www.allasborze.bme.hu oldalon, Így Már a rendezvény Előtt Érdemes böngészni a Kiállítók Által kínált pozíciók KÖZÖTT, Hogy céltudatosan lehessen felkeresni Minel TÖBB, számunkra releváns lehetőséget kínáló standot.

„Előzetesen célszerű rendbe rakni, frissíteni AZ önéletrajzot és a Közösségi profilokat is. CV-t a honlapra van Érdemes feltölteni és célszerű egy rendezvényre van elhozni pár darabot, hiszen ennek alapján tudja Majd felvenni egy kapcsolatot egy pályázókkal egy leendő munkaadó. EZT elősegítendő a felkészítő SZINTEN ingyen nyomtatunk, fénymásolunk Majd önéletrajzokat 20 példányig. Más felsőoktatási intézményekből is várunk hallgatókat, ES Már tapasztalattal rendelkező látogatókra is számítunk”- Tette hozzá a szervező.

A Műegyetemi Állásbörzén és a Külügyi Borzen AZ állást Vagy szakmai gyakorlatot keresők 1 Helyszínen, 2 NAPON Keresztül, 2 emeleten válogathatnak TÖBB, menta 140 résztvevő Cég, TÖBB Ezer ajánlata KÖZÖTT 2018. október 10-én szerdán és 11-én Csütörtökön 10-17 óra KÖZÖTT, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem K épületében.