Menü Bezárás

3 év garancia az év végéig vásárolt autós kamerákra és navigációkra

Újabb érv a Mio mellett: a navigációiról és autós kameráiról ismert márka év végéig meghosszabbított garanciát ad több termékére. Most érdemes lecsapni az újdonságokra: szeptember 1. és december 31. között 2 év helyett 3 év garanciával vásárolhatjuk meg a népszerű Mio menetrögzítő kamerákat és navigációkat.


Ha jó minőségű, megbízható autós kamerára vagy navigációra vágyunk, érdemes most beruházni egy új útitársra a Mio széles kínálatából.

A Mio eszközök kiváló minőségű alapanyagokból készülnek és több mint 50 teszten mennek keresztül, mielőtt a boltokba kerülnének (többek között nagyon alacsony és magas hőmérsékletet kell kiállniuk és tesztelik a statikus elektromosságukat is). Minőségüket mi sem bizonyítja jobban, mint a márka legújabb akciója: az eddigi 2 éves garancia helyett 2018. szeptember 1. és december 31. között 3 év garanciával vásárolhatjuk meg bármelyik Mio autós kamerát és navigációt.

A Mio kínálatában mindenki megtalálhatja az igényeihez, pénztárcájához leginkább passzoló autós eszközt, első lépésként >>>

Megosztás