Menü Bezárás

Egy szövetség mind felett

Összefogás a bombabiztos WiFi hálózatért

A Bitdefender antivírus szolgáltatása és a Zyxel eszközei közösen a legmagasabb szintű védelmet nyújtják az online fenyegetések ellen

Budapest, 2018. június 25. – A Zyxel Communications ma bejelentette partneri együttműködését a világszerte több mint 500 millió felhasználó részére kibervédelmet nyújtó Bitdefender biztonságtechnológiai céggel. Az összefogásnak köszönhetően immár a ZyWALL termékek (tűzfalak, biztonságtechnikai eszközök) teljes portfóliójában elérhető lesz a Bitfender antivírus szolgáltatása.

Az eddig kizárólag előfizetés ellenében használható Bitdefender technológiája a döntés értelmében bekerül a Zyxel biztonsági alkalmazásainak portfoliójába, amellyel a felhasználók a lehető legmagasabb szintű hálózati biztonságot érhetik el az online fenyegetések ellen anélkül, hogy az a hálózati teljesítmény rovására menne. A vírusok elleni vizsgálatok adatátviteli sebessége elérheti akár a 40Gb/másodpercet is, a Bitdefender technológiája tehát maximális biztonságot a Zyxel felhasználói számára, miközben rendkívül alacsony szinten veszi igénybe a hálózat erőforrásait.

Nagy várakozással tekintünk a Zyxel és a Bitdefender új együttműködése elé” – mondta Treso Tamás, a Zyxel Magyarország vezetője. „Ez a szövetség megerősít minket abban, hogy a vásárlóinknak a lehető legmagasabb szintű védelmet nyújthassuk, és újabb verhetetlen ajánlatot kínálhassunk a biztonságtechnikai szolgáltatásokban.”

A partneri együttműködés eredményeként a Zyxel ügyfelei kiaknázhatják a Bitdefender kiberbiztonsági kapacitásait, valamint a világszinten elismert hírnevét a biztonsági iparág élvonalában.”- tette hozzá Jose Lopez, a Bitdefender Technológiai Licensz és Szolgáltatások üzletágának elnökhelyettese.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..